Anasayfa
1 Eylül 2022, 3:51
sizden5
Abone

Şarkıda geçen elfazı küfür

Şarkıda geçen elfazı küfür

frewcr45
Diyelim ki şarkıda küfür geçiyor farketmeden söyledik,farkedince durduk ama bunu inanarak değil de şarkıyı söylerken söyleyen küfre düşmüş olur mu?


Cevap: Şarkıda geçen elfazı küfür

Ahmet28
Hayır. Ama içinde küfür geçen şarkılar dinlemek doğru bulunmamıştır. Dinlediğinde Allah’ı hatırlatan veya dinlediğinde bir şeyi hatırlatmayan ( çoğu enstrümantal oluyor) şeyler dinlemekte sakınca bulunmaz.

Okudunuz mu?  İçime doğan hisler

Elfazı küfürlü şarkı

Kayıtsız Üye
Evde şarkı söylüyorduk ailecek tam olarak sözlerini bilmiyordum şarkının. Dilek taşını söyle dediler sözleri açtım internetten.
Okurken birden kaderle ilgili bir satır varmış. Şarkının o cümlesini sonuna kadar söyledim, kader yazısını görünce durdum hani devamını siz getirin gibisinden hareket yaptım (ama içimden bu sözü söylemeyeyim de nasıl geçiştireyim diyerek böyle kafamı biraz öne eğerek onlara bıraktım sözü napacağımı bilemeyerekten.) Şimdi de korkuyorum namaz kılmaya da yeni başladım korkuyorum sizce Allah korusun dinden çıkma gibi bir şey olmamıştır diymi? birde dilek taşında elfazı küfür var mı? Şarkılarımız da artık bu tür şeylere dikkat etmiyorlar bende korkuyorum. Lütfen cevaplayın arkadaşlar.

Okudunuz mu?  Ailem atatürkçü bir aile, namaz kılmama karışıyorlar!

Yorum: Şarkıda geçen elfazı küfür

emirhan uysal
Selamın aleyküm kardeşim.Bu gibi Allahı unutturan şarkılar caiz değildir.Ancak şöyle bir durum var ki siz içinizden gelerek böyle bir şey söylememişsiniz.Dinden çıkmazsınız.Şarkının sözlerini akıl edemeyen bir insan yanlış anlayabilir şu söz de :
Mutluluktan bir haber ver dilektaşı
kişi şirke düşüp dilektaşını mutluluk habercisi sanabilir.Onun dışında namazınıza devam edin 🙂

Okudunuz mu?  Cinsel gücü arttırıcı ilaç kullanmak caiz midir ?

elfazı küfür şarkılar, Şarkılarda küfür

Bu kategoride yer alan Ölü Ruhu 7 (yedi) Gün Eve Gelirmi ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Şarkıda geçen elfazı küfür Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.