Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:46
missa3
Abone

Geleceğini öğrenmek için istihare yapılır mı

Geleceğini öğrenmek için istihare yapılır mı

burafbk
Selamün Aleyküm Ve Rahmetullah
Sizlere Bir soru sormak istiyorum benim yaş 16 ben geleceğimi çok derecede ilgilendiren bir uygun olmayan şeye bulaştım Yani devletin yasakladığı işlere girdim ve polislere savcılığa yakalanabilirim bende bu konuda böyle bir şey deneyeyim dedim İSTİHARE
şimdi ben istihare nasıl yapmalıyım yani bu savcılığın davası beni 18 yaşımdan sonra hapse veya cezaya götüreceğini nasıl öğrenebilirim, nasıl bir dua etmeliyimki rüyamda 18 yaşından sonra hiçbir şey olmayacağını mutlu yaşayacağımı nasıl görebilirim ?
Birde istihare rüyasında diyelimki bu konu hakkında çok kötü rüya gördüm ve gerçektende 18imden sonra tutuklanıyorum o zaman ne yapmam gerek Allah’a dua etsem,5 vakit namazlarımı kılsam,kuran okusam veya çook tövbe etsem düzelirmi ? böyle ibadetlrt yaparsam Allah beni affederde Savcılığa bulaştırmayabilirmi ?

Okudunuz mu?  Dinden çıkan kimse, şehadet getirince tekrar dine dönmüş olur mu ?

Cevablar için Çok Teşekkürler Selamette Selamün Aleyküm (Bir Gariban İmam Hatip Öğrencisi)


Yorum: Geleceğini öğrenmek için istihare yapılır mı

imam
İstihare bir işin hakkımızda hayırlı olup olmadığı konusunda Allah’a dua ederek namaz kılarak yardım istenmesidir.
istihare ilerde başımıza gelecek olaylar için yapılmaz, yapılsa bile bir şey bilinemez görülemez.

Bu kategoride yer alan Evli olan bir erkeğin 3 defa üst üste cuma namazına gitmemesiyle nikahı düşer mi? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Geleceğini öğrenmek için istihare yapılır mı Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.