Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:06
sizden4
Abone

Hz yusufun filiminde potifar öldükten sonra hz yusuf potifara neden rahmet okudu yoksa iman etmişmiydi.

Hz yusufun filiminde potifar öldükten sonra hz yusuf potifara neden rahmet okudu yoksa iman etmişmiydi.

Katade
H.z yusufun filiminde potifar öldükten sonra h.z yusuf potifara neden rahmet okudu Allah onun günahlarını bağışlasın dedi yoksa iman etmişmiydi. not: züleyhaının kocasıyla potifar

Okudunuz mu?  Vücuttaki dövme günah mı abdesti bozar mı ?

Yorum: H.z yusufun filiminde potifar öldükten sonra h.z yusuf potifara neden rahmet okudu yoksa iman etmişmiydi.

MERAK EHLİ
filmlerde biraz oynama yapılıyor. Bunun sebebi de yeteri kadar bilgi olmamasıdır. Ama gerçekte de rahmet etmiş olabilir. potifar anlatılanlara göre Yusuf (as)’ma çok iyi davranmış ve kendini geliştirmesi için elinden geleni yapmıştır. bundan dolayı rahmet okumuş olabilir. vede şöyle bir şey var ki Allah’ın izni olmadan kimse şefaat edemez. yani Yusuf as. istese bile bu iş Allah’a kalmıştır.

Okudunuz mu?  Ben neden bu haldeyim? Hayat bana neden ters.

potifar iman etti mi, potifar iman ettimi

Bu kategoride yer alan Muhammed Nuri Şemseddin[K.S.] Murakabe kitabı hakkında soru başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Hz yusufun filiminde potifar öldükten sonra hz yusuf potifara neden rahmet okudu yoksa iman etmişmiydi. Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.