Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:40
sizden7-2
Abone

Uyumadan önce 3 kevser okumak

Uyumadan önce 3 kevser okumak

AdlaN
Selamun Aleykum. Uyumadan önce 3 kevser okuyub niyyet ediyorum amma istediyim vakit uyanamiyoru. Yardimci olurmusunuz?


Yorum: Uyumadan önce 3 kevser okumak

DemiR
İstenilen vakitte yatman gerekir. Geç yatıp tedbir almayanı Allah neden uyandırsın. Önce tüm tedbirleri alıp daha sonra dua okunur ve gerisi Allah’a bırakılır.

Okudunuz mu?  Dua ederken esnemek ve boğazı düğümlenmek

Yorum: Uyumadan önce 3 kevser okumak

#UguR
Kardeş erken yat erken kalk. Eğer sabah uyanamicanı düşünüyorsan alarm kur. Bende önceden alarm kurarak kalkardım ama insan alışınca alarm kurmasına bile gerek kalmıyor uyanıyor o vakitte. 12 de 1 de de yatsam ben istediğim vakitte kalkıyorum o bana yetiyor.

Okudunuz mu?  Ameliyata girecek olana okunacak dua

Yorum: Uyumadan önce 3 kevser okumak

MERAK EHLİ
sadece dua ile olmaz başlarda. Çünkü her insan o manevi seviyede olamıyor. Şeytan da bir yandan saldırıyor. Onun için alarm kurman da fayda var. Allah şeytanı herkes den uzak eylesin.

Bu kategoride yer alan Gayri Menkul Mal Satılması için Dua başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Uyumadan önce 3 kevser okumak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.