Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:06
sizden4
Abone

İhtilama karşı uyumadan önce hangi dua okunur

İhtilama karşı uyumadan önce hangi dua okunur

AdlaN
Selamun Aleykum Hocam. Ihtilama karşı uyumadan önce hangi dua okunur. Ben Haftada yanliz 1 defa banyo yapiyom. Amma güsul alan 1 günden uykuda cünub oluyom. Uyumadan 4 saat evvel yemek yiyorum. Yani akşam yemek yedikden 4 saat sonra uyuyorum. Sakincalı şeylerde düşûnmüyorum. Uyumadan önce 3 ihlas 1 fatiha 1felak 1 nas 1 ayetel kursi okuyup avucumun içine tüm bedenmi svazliyorum. Bu 3 kes tekra ediyom. Uyumadan önce Kadr suresini 3 kes okuyorum sona Bu duayi okuyorum. "Allahumme inni euzu bike minel ihtilam ve min şerril ahlam ve min en yeteleabe biyeş şeytani fil yeqzati vel menam" Yine ihtilam oluyorum. Her şeyi yapiyorum. Yinede ihtilam oluyorum. Günlerle Namaz kilamiyom 17 yaşım var. Allah rzasi için yardim edin.

Okudunuz mu?  Bir insana gülmek günah mı

Yorum: İhtilama karşı uyumadan önce hangi dua okunur

#UguR
Önceden bende de uykuda geliyordu. Gecenin 2 sinde 5 inde gusül alıyordum. Sonradan abdestli yatmaya başladıktan sonra uykuda meni gelmedi. Siz abdestli yatın ve uyumadan önce Ayetel kürsi, Felak,nas,ihlas surelerini okumanı öneririm.


Yorum: İhtilama karşı uyumadan önce hangi dua okunur

MERAK EHLİ
ihtilam olmak biraz elimizde değildir. Çünkü vücut üretiyor meniyi ve bir şekilde atman gerekiyor. Rüya yoluyla olması güzel bir şey evlenene kadar. Eğer yanlış anlamadıysam bu olduğu zaman duş almadan yani gusül almadan geziyorsun. Bu yanlış bir şey. iki vakit arası kadar vakti vardır gusül için. eğer geçirirse Allah’ın rahmetinden uzaklaşabilir. Dikkat etmelidir.

Okudunuz mu?  Annem babam sevgilimi istemiyor

ihtilam duası

Bu kategoride yer alan Kul Hakkını bulamıyorsan başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İhtilama karşı uyumadan önce hangi dua okunur Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.