Anasayfa
6 Nisan 2023, 18:18
sizden09
Abone

Kışın Hanımlar Nasıl Giyinmeli?

Kışın Hanımlar Nasıl Giyinmeli?

AnakinSkywalk
Kış geldi kar da yağdı şimdi işe yada markete bir yere giderken elbise yada etek giyince kar da yürümek çok zorlaşıyor. Kalın bir eşoftman üstüne uzun dış kıyafetimizi giysek bir şey olur mu? Yazın böyle bir sıkıntı yok ama karda çok zor oluyor ne yapmalıyız?

Okudunuz mu?  Allah nerededir hakkında sorular geliyor aklıma

Yorum: Kışın Hanımlar Nasıl Giyinmeli?

MERAK EHLİ
kalın ve biraz bol bir eşorfmanın sakıncası olmaz mecbur kaldığınızda. Önemli avret yerleriniz belli olmamasıdır. üstünede uzun bir palto olur yine biraz bol olmak şartıyla sakıncası yoktur. Ama unutmayın ki mecbur kalmadıkça böyle yapmayın.

Okudunuz mu?  Göktürk Bayrağı Asmak?

Yorum: Kışın Hanımlar Nasıl Giyinmeli?

Elyesa Selef
Delilin nedir ? Hangi alim şofman giymeyi caiz gördüde sen söylüyorsun ? Allah tan kork !


Yorum: Kışın Hanımlar Nasıl Giyinmeli?

MERAK EHLİ
Asıl sen Allah’tan kork ben korkuyorum zaten. Ben fark ettiysen Mecbur kalırsan ve bol giyinme şartı ile dedim. Ayrıca din kapanın diyor. Avret yerleriniz gözükmesin diyor. İlla çarşafa girin demiyor. Eğer bol giyinir ve üzerine de uzun bir palto giyerse ne zararı var sorabilirmiyim. sonuçta avret yerleri kapalı ve kimsenin şehvetini uyandırmıyor.

Okudunuz mu?  Dinden habersiz kişilerin ahiretteki durumu

Kayıtsız Üye
Günümüzde satilan kap,uzun şişme,kaşe vs montlarla olması gerektigi gibi bir tesettür sağlanmadıgını düşünüyorum. Çünkü onlarda en nihayetinde vucudu kapliyo ve seklini belli ediyor. Feracelerde ince kumaştan oldugu için mevsime uymuyor. Buna nasıl bir çare vardır. Lütfen aydınlatırmısınız. Allah razı olsun.

Okudunuz mu?  Ergenliğe yeni girmiş kızımın problemleri hakkında bilgi

vel Fecr
Ferace evet ince ama içinize kalın birşeyler giyebilirsiniz.
pardüse vs maalesef insanımızın giyinişi bozmada önemli bir rol oynadı zaten fransızlardan gelmedir kendisi.

kapanmayı sağlayan ferace ve çarşaftır. hevaya uyup şu olur bu olur bol olur gibi konuşmanın anlamı yok. dileyen kabul eder , dileyen etmez hesabını verir.

Okudunuz mu?  Yeminin bozulması

Kayıtsız Üye
Siz eteklerinizin altına giyin kalın bir pijama, eşofman vs. başka çaresi yok. Onun üstüne de kalın bir mont, pardesü vs. Hem sıcak tutar hem de günaha girmemiş olursunuz.

Bu kategoride yer alan Mürted olanın tövbeleri başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kışın Hanımlar Nasıl Giyinmeli? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.