Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:27
missa5
Abone

Sırları gizlemek icin yalan söylemek

Sırları gizlemek için yalan söylemek

Kayıtsız Üye
Bana verılen sırların gun yuzune cıkmaması ıcın yalan soylemek zorunda kalıyorum,gelıp anlatıyorlar aramızda dıyerek şu şoyle bu boyle dıe konu acıldığında yapmamıştır etmemıştır demek zorunda kalıyorum. Kacıyorum boyle şeylerden lakın donup dolaşıp benı buluyor manevi olarak yoruldum bu ve buna benzer şeylerden yanlış mı yapıyorum veya ne yapmam lazım ?

Okudunuz mu?  Dünya ahiretin tarlasıdır

Yorum: Sırları gizlemek için yalan söylemek

imam
Sır dediğiniz birilerin kendi ayıp kusur ve günahlarını anlatması ise sizin yapmanız gereken bir daha asla onları dinlememektir.
Dinleseniz de başkasına anlatmanın ama yalan da söylemeyin


günahı gizlemek için yalan söylemek

Bu kategoride yer alan Veda hutbesi nerede ne şekilde gerçekleşmiştir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Sırları gizlemek icin yalan söylemek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.