Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:41
sizden7-2
Abone

İlk ve son sünnetli namazlar

İlk ve son sünnetli namazlar

Rose_love
Selamun Aleykum, ben ogle namazının farzini kildim, ama belirli sebeplerden dolayi ilk sünnetini kilmadim, cunku farzi kilabilecegime emin olmak istedim, farzi kıldıktan sonra gördüm ki namaz kilmaya devam edebilecek bir durumdayim.. son sünneti kılmam uygun olur mu? (Eger ilki kilmadiysam son sünneti) Allah nasip ederse yatsidada farzi kilicam, eğer hala namaz kilabilme imkanindaysam son sünneti kılmam uygun olur mu? Yoksa bidat etmek gibi mi olur? Ben ilk sünneti inkar etmiyorum sadece abdestimin bozulma ihtimalleri var ve farzini kildigimdan emin olmak istiyorum yani farzi kacirmak istemiyorum

Okudunuz mu?  Vesveseden takıntı kötü düşünce kurtuluş

Yorum: İlk ve son sünnetli namazlar

#UguR
Eğer ilk Farzı kıldıysanız sonra son sünneti kılıp sonrada ilk sünneti kılabilirsiniz. Öğlen namazı için

Bu kategoride yer alan Namaz kılmak istiyorum ama sürekli yellenme olduğunu düşünüyorum başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İlk ve son sünnetli namazlar Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.