Anasayfa
7 Mayıs 2021, 20:14
Namaz
Abone

Namazlar affedilir mi

Namazlar affedilir mi

Kayıtsız Üye
kandillerde Allah’a af edilmem için dua ediyorum aynı zamanda Allah’ım yapmadığım ibadetleri affet yaptıklarımı da kabul et diyorum yani yapmadığım ibadetlerde yani namazlarda affedilir mi


Yorum: Namazlar affedilir mi

arifselim
Namaz, oruç ve benzeri ibadetler yani Allah’a ait olan hakları Allah dilerse affeder dilerse azap eder. Ancak Her ibadet emredildiği şekilde ve zamanında yerine getirilmelidir. Eğer tövbe ediyorsan geçmişte kalan ibadet borçlarını da yerine getirmelisin. Kılınmamış namazlar kaza edilmeli ve tövbe edilmelidir.

Bu kategoride yer alan Eşofmanla namaz kılmak caiz mi? Kadınlar üzerine etek giymeden eşofmanla namaz kılabilir mi? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Namazlar affedilir mi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.