Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:34
missa5
Abone

Origami haram mı?

Origami haram mı?

Kayıtsız Üye
Hepinize selamun aleyküm bacılarım,kardeşlerim.
Ben 3-4 yıldır kağıttan şekiller yapıyorum internette fetvalara bakarken canlı heykel ve resminin dinimizde yasaklandığını öğrendim.Çok büyük şeyler yapmıyorum.En büyüğü biblo kadar oluyor ona tapınmıyorum veya tapınma ihtimalim yok çok şükür namazımı kılıyorum zaten bu kadar küçük ve tapınma amacı taşımadan yapılan canlı şekilleri de haram mıdır? 1-2 saat izledim youtube da farklı hocaları biri var biri yok biri şu şartı taşırsa olur diyor hepsi ayrı şart sürmüş hangisi doğru?

Okudunuz mu?  Cinsel isteksizlikten nasıl kurtulurum

Yorum: Origami haram mı?

Şem’a
Kağıttan şekiller yapmanın dini bir sakıncası yoktur


origami harammi

Bu kategoride yer alan Takvimde vakitlerdeki kible ne demek ne vakiti anamına geliyor? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Origami haram mı? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.