Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:04
sizden92
Abone

Dolandırıcı esnafların ahiretteki yeri?

Dolandırıcı esnafların ahiretteki yeri?

hayırlısı23
Arkadaşlar kızılayda telefon borsasında gözlemlediğim kadarıyla çakma yan sanayi bozuk ürünleri paketleyip sıfır gibi kat kat fiyatına insanlara satanlar var. Bir şey sorduğunuzda da bilmedikleri halde size bir ürünü yalan dolan pazarlayıp satmaya çalışıyorlar. Ayrıca dalga konusu da ettiler beni telefonumu satmaya çalışıyordum küçümsediler dalga geçtiler. Bu tür esnaflar ticaret ahlakındna yoksun tipler. Neden bunları müfettişler denetlemiyor ve bu tür esnaflar ahirette böyle davrandıkları için hesap verecekler midir dürüst ve ahlaklı olmadıkları için?? Allah razı olsun şimdiden. Canımı çok sıktılar çünkü kalbim kırıldı baya

Okudunuz mu?  Tağut'u Red Nasıl Olur Türkiyedeki Tağutlar nelerdir nasıl reddetmeliyiz

Yorum: Dolandırıcı esnafların ahiretteki yeri?

Şem’a
Sahtekarlık yapan bizden değildir.
Kul hakkı ile ahirete gitmek iflas etmek anlamına geliyor
Çünkü hak sahipleri sevapları alacak yetmezse günahlarını onlara yüklenecekler


Dolandırıcının ahiretteki durumu, dolandıran insanların ahiretteki yeri

Bu kategoride yer alan Küfre düşme ihtimali üzerine iman tazelemek" ve "imanın varlığından şüphe etmek" arasındaki fark nedir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Dolandırıcı esnafların ahiretteki yeri? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.