Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:32
sizden95
Abone

Hangi meyvelerde alkol var

Hangi meyvelerde alkol var

Rose_love
Selamun Aleykum, gidalarin aromalarini acmak için kullanilan alkoller o gidalari haram yapar mi? Mesela bir ornek vereyim Almanya da ki algida firmasi dondurmalarindaki aromalari icki ile aciyorlar ama sonradan bu ickinin buharlastigini soyluyorlar, bu durumda o dondurmalai yemek uygun olur mu?

Okudunuz mu?  Ergenliğe girmeden önce işlediğimiz günahlar

Yorum: Hangi meyvelerde alkol var

imam
Bir gıda içinde alkol olduğu kesin ise yenmez ama unutmayın bu gibi konulara şüphe ile yaklaşılmaz


Yorum: Hangi meyvelerde alkol var

Rose_love
Dedigim gibi kendi firmanin gonderdigi e mailleri okudum, içinde alkol kullandiklarini ve bu alkolun buharlastigini yazmislar. Yani varmis ama yok olmus, bu durumda yiyebilir miyiz? Bazi alimler yiyemezsiniz cunku buharlassada bir kez girmis içine diyor, bazilarida alkol necis degildir buharlasmis sa yenir diyor. Hangisi daha dogrudur?

Bu kategoride yer alan Ben çok büyük bir günah işledim utanarak yerin dibine girmek istiyerek söylemek zorundayım başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Hangi meyvelerde alkol var Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.