Anasayfa
27 Mayıs 2022, 19:47
sizden95
Abone

Eşim geri dönsün diye bağlama duası okuyorum günah mı

Eşim geri dönsün diye bağlama duası okuyorum günah mı

Byrz60
Selamunaleykum Hocam eşimi çok severek evlendim İstanbul da yaşıyoruz ama 3 sene sonra o köyde yaşamayı tercih etti ben koy hayati nedir bilmem onu çok sevmeme rağmen zorlanacağımı bildiğim için onunla gitmedim oda ayrılınca gitmedi demek ki bahane etmis beni çok sevmesine rağmen sırf bu yüzden ayrıldik ve şuan ayriyim eşimle dinen boşandık ama resmi olarak evliyz geri dönmesini istiyorum baglama duası okuyorum dönmesi için onu çok seviyorm haram işlemiş mi oluyorum

Okudunuz mu?  Münezzeh nedir? Münezzeh ne demek

Yorum: Eşim geri dönsün diye bağlama duası okuyorum günah mı

arifselim
Aleykum selam kardeşim. Bir yolunu bularak yuvanızı tekrar düzeltmeye çalışın. Eşinin sana dönmesi için ve yuvanın ıslah olması her türlü meşru olan duaları okuyabilirsin. Bağlama duası derken hangi duaları demek istediğini bilmiyorum ancak eğer içinde dine aykırı bir şey yoksa elbette okuyabilirsin.

Okudunuz mu?  Oyunda hile yapmak günah mı

Yorum: Eşim geri dönsün diye bağlama duası okuyorum günah mı

Kayıtsız Üye
insanların iradesini bağlamak ne kadar doğru.islahı için dua edilir o ayrı.


kocam geri donsun

Bu kategoride yer alan Dini Konuları Çok Takıyorum başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Eşim geri dönsün diye bağlama duası okuyorum günah mı Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.