Anasayfa
7 Haziran 2022, 22:35
sizden95
Abone

Odamda uyuyamıyorum

Odamda uyuyamıyorum

Muslime01
Yıllardır tek başıma odamda yatarım. Eylul gibi gece yatarken sanki biri bana doğru koşup geliyormuş gibi oldum. Bir ay falan ışıksız yatamadım. Tam geçti. Sonra rüyalarımda korkutuldum. Uyku içinde uyku durumu yaşadım. Hocamın verdiği duayi, felak nas, 11 defa kurays okuyup yattım. Bir kaç gün rahat ettim. Bir gün yatarken sanki üzerimde böcekler yürüyor gibi oldum. O günden sonra başka odada yattım. Dün de kendi odam da yatarken gene birden vücudumda yürünüyor gibi oldu. Uykumdan ağlayarak uyandım. Odam da uzanırken akşamları böyle oluyor. Artık dayanamıyorum. Bugunde bütün odami sirke ile sildim ama gene su an uzarken bile aynisi oluyor. Neyapmalıyım? Allah rızası için yardım edin..

Okudunuz mu?  Dişimi çektirdim kanıyor namazı nasıl kılacağım

Yorum: Odamda uyuyamıyorum

hayırlısı23
Bende de aynısı var. Böcekler yürüyor dediğin kasık bölgene bir şey bastırıyor gibi mi diyorsun? Bir de rüya içinde rüyadan kastın şu mu, örneğin ben uykudayken bir şey üstüme bastırıyor da hiç hareket edemiyor gibi oluyorum. Dudağımı bile oynatamıyorum, gözümü açana kadar ölecekmişim gibi oluyorum çok farklı bir şey bu yaklaşık 1 yıldır var bende de. Alkol ve sigarayı bırakıp namaza yöneldim bozuk ortamlardan uzaklaştığımdan beri dinimi güzelce yaşamaya çalıştığımdan beri bu var. Anlamadım gitti, psikolojik miki..

Bu kategoride yer alan Masonların yaptığı şeyleri izlemek oynamak dinlemek günah mı ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Odamda uyuyamıyorum Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.