Anasayfa
30 Kasım 2021, 0:40
sizden7
Abone

Rüya tabirlerine güvenmeli miyim?

Rüya tabirlerine güvenmeli miyim?

_islam_
Selamun aleykumdün bir rüya gördüm ve tabirine baktım çok fazla tabir çıktı bazılaraı iyi iken bazı tabirler kötüydü mesela rüyamın tabirinden biri:’….rüya sahibi gönülden samimi ibadet etmediği için ALLLAH katında ibadetleri kabul olmaz….’bir başka tabir ise’….rüya tabirinin şeytana uyacağı ve ibadetlerinin kulak ardı ettiği…’ve gerek böyle gerek iyi bir sürü tabirle karşılaştm.İnanmalı mıyım?Bir rüyanın nasıl çok tabiri var?hayırlılara vesile olacak diye bir tabirde var.Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim:o

Okudunuz mu?  3 kişi cemaat ile namaz kılıyorsa duruş nasıl olmalı

Yorum: Rüya tabirlerine güvenmeli miyim?

google
Rüya gördüğünde iyi ise bilen birine anlat (mumsema’da arifselim hoca gibi) kötü rüya ise şeytandan Allah’a sığın ve kimseye anlatma


Yorum: Rüya tabirlerine güvenmeli miyim?

_islam_
iyi mi kötü mü açıkcası bilmiyorum.


Yorum: Rüya tabirlerine güvenmeli miyim?

#UguR
En doğrusunu Allah bilir. Forumumuz da arkadaşımızın dediği gibi rüya sorularını cevaplayan arifselim kardeşimiz var. Rüya sorularınızı "Rüya Tabiri" kategorisinde açabilirsiniz.

Bu kategoride yer alan Allah bir kulunu severse, onu belâya uğratır. Hadis Sahih mi ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüya tabirlerine güvenmeli miyim? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.