Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:27
missa5
Abone

İnternetteki rüya tabirlerine inanmalı mıyız?

İnternetteki rüya tabirlerine inanmalı mıyız?

Kayıtsız Üye
Sa. Benim internetten yorumunu okuduğum rüyalarım nedense hep sıkıntıların bitmesine gibi yorumlara çıkıyor. Acaba bana mı böyle denk geliyor yoksa genel olarak kolaycılığa kaçmak amacıyla neredeyse hepsinde bu yorum yazıyor? Bu yorumlara inanmalı mıyım? Ne zamandır bu tabirle karşılaşıyorum ancak sıkıntılarım bitmedi bir ara arttı bile sonra yine azaldı ama bilmiyorum ne kadar doğrudur. Ayrıca farklı sitelerde aynı rüya için farklı yorumlar da olabiliyor. Bazen bir rüyayı iki zıt görüşte yorumluyorlar bazen birçok sitede aynı yorum oluyor. Ne gibi durumlarda doğru diyebiliriz? Ya da internetteki yorumları kendimize nasıl uyarlayıp yorumlamalıyız? Teşekkürler..

Okudunuz mu?  İşe girmek için yanlış bilgi vermek

Yorum: İnternetteki rüya tabirlerine inanmalı mıyız?

arifselim
Aleykum selam kardeşim. İnternet ortamında bulunan rüya tabiri yapan sitelerin çoğunun güvenilirliği yoktur maalesef. Bu işi herhangi bir bilgi ve tecrübeye dayanmadan yapan pek çok kimseler vardır. Ayrıca bir rüyanın yorumunu bir güvenilir kitaptan olsa bile tam olarak bilemek çok zordur. Çünkü bir rüya mutlaka kişiye özel bir şekilde ve işin ehli olan kimse tarafından yorumlanmalıdır. Allah’a emanet ol ve Allah sıkıntlarını gidersin.

Okudunuz mu?  Saç dökülmemesi için okunacak dua

Yorum: İnternetteki rüya tabirlerine inanmalı mıyız?

Sivas
Dini rüya tabirleri bile farklı farklı yorumluyor,dediginiz gibi zıttını yazan olduğu doğrudur


rüya yorumlarına inanmak

Bu kategoride yer alan Farsça aşk sözleri başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İnternetteki rüya tabirlerine inanmalı mıyız? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.