Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:38
missa4
Abone

Ağız alışkanlığı söylenen sözler

Ağız alışkanlığı söylenen sözler

Kayıtsız Üye
bir kişinin ağazı alışmış ve bir şey isteyeceğin de "Allah için" Allahını peygamberini seviyorsan" "Allah aşkına" gibi sözler söylüyorsa aldırış etmeli miyiz veya onları yapmalı miyiz?


Yorum: Ağız alışkanlığı söylenen sözler

Şem’a
Allah için diye bizden istenildiğinde eğer zarar göreceğimiz bir şey değilse yapmalıyız ama bu isteği sürekli kullananları uyarmak lazım.

Okudunuz mu?  Medd-i Arız kuranda kaç yerde gecer ve nerelerdir?

Annem bana Allahını peygamberini seviyorsan…

Kayıtsız Üye
annem bana Allahını bana Allahını peygamberini seviyorsan dizi izleme dedi ama ben izlemek istiyorum daha sonra annem bana dedi ki bir süreliğine söyledim bir süre sonra izleyebilirsin ben ne yapacağım yani Allahını peygamberini seviyorsan dedi ve bunu ağız alışkanlığı haline getirmiş durmadan söylüyor

Bu kategoride yer alan Ezan okunurken abdest alınırmı yoksa ezanın bitmesini mi beklemek gerekir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Ağız alışkanlığı söylenen sözler Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.