Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:26
sizden2
Abone

Hangi saç boyaları gusle mani olmaz?

Hangi saç boyaları gusle mani olmaz?

Rose_love
Bildigim kadariyla gusle engel olmamasi için tabaka birakmayan boyalar kullanilmasi gerek, peki hangi boyalar tabaka birakmiyor? Genelde sac boyandiginda hatta insanin yuzune degen kisimlarda bile leke oluyor, bir kaç yikamadan sonra bu lekeler cikiyor bahsedilen tabaka bu mu? Buyuk ihtimal bu lekeler kafa derisinden de cikiyodur iki uc yikamadan sonra, emin oldugunuz markalar var mi?

Okudunuz mu?  Evlilikte kader

Yorum: Hangi saç boyaları gusle mani olmaz?

Şem’a
Kına gibi kılların içine nüfuz eden boyalar gusül almaya engel olmazlar.


Yorum: Hangi saç boyaları gusle mani olmaz?

Rose_love
Peki kimyasal boyalar yikadikca renk cikariyo, acaba onlarda tabakada kalmiyor olabilir mi, cunku kuaforlerde tabakada kalmaz boya yoksa sac nefes alamaz diyorlar

Okudunuz mu?  Tecavüze uğramak, hamilelik, çocuklarım ve evliliğim konusu

Çok Merak Ettiğim Bir Konu Var

digrev07
Benim saçlarım 20 yaşımda başında bembeyaz oldu boyada kullanmak istemiyorum aktarda bir toz gördüm çivit otu diye …aktar doğal dedi ama nette kimyasal karıştırılabileceğini okudum.Sormak istediğim şu bu tarz bir boya kullanıdğımda bunun su geçirip geçirmeyeciiğini nasıl anlayabilirim Örneğin kına gusle mani değil fakat bu nasıl bir yöntemle anlaşılıyor .

Okudunuz mu?  İslamda El öpmek

Omer Faruk
Sevgili kardeşim,
Saçın kendisi, suyun nüfuz etmesi gereken bir organ değildir. Abdestte suyun saç derisine nüfuz etmesi önemlidir. Dolayısıyla saçınıza hangi boyayı kullanırsanız kullanın sıkıntı olmaz. Ancak tabii ki kanserojen boyalardan kaçınmanız önemlidir.


semih34
hint boyası olabilir.


Kayıtsız Üye
Saça Hint boyası sürmek gusüle engel midir ?
Gusüle engel olan tabaka oluşturması diyorlar biz nereden bilelim boya tabaka oluşturuyor mu ne yapmamız lazım ?

Okudunuz mu?  Namaza nasıl başlanır?

ACİLSERVİS
Hint kınası tabaka oluşturmuyor o yüzden gusle engel olmaz.


muvaffak
Hint boyası olarak bilinen ve organik şekilde elde edilen hint kınası gusle engel değildir.


saç boyası, gusle mani olmayan saç boyası, hangi sac boyalari sacda tabaka birakmiyor

Bu kategoride yer alan Süt Kardeşimin Kardeşleri de Benim Kardeşlerim Olur mu? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Hangi saç boyaları gusle mani olmaz? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.