Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:51
missa
Abone

Kurumuş Meni Geçer Mi?

Kurumuş Meni Geçer Mi?

Kayıtsız Üye
Merhabalar benim yatak çarşafıma battaniyeme bide yastık kılıfıma meni sürüldü böyle kabasını aldım yatağımı topladım aradan 7-8saat geçti yatmaya gittim burda yatarsam meni ustume surunmusmudur bide yastik kilifimi cikardim yün koyma yerine biraz gecmisti yunlere ulasmismidir bide yatak carsafimdan gecip yataga ulasmismidir?

Okudunuz mu?  İdgamı mütecaniseyn nedir,hükmü kaideleri

Yorum: Kurumuş Meni Geçer Mi?

Darusselam
Meni 6 saat içinde kurur bulaşmaz. Bu konuda çok hassas iseniz meniyi uygunsuz yere bulaştırmayın, bulaşmışsa hemen örtüleri toplayıp yıkayın ki şüphe olmasın.


Yorum: Kurumuş Meni Geçer Mi?

Kayıtsız Üye
O zaman hiç bir yere bulaşmamıştır dimi halılara falan çünkü gece battaniyem falan halıya düşmüştü duvarlara sürünmüştü ben battaniye falan yıkarım o zaman

Okudunuz mu?  Karı koca hakları

Kuruyan Meni

Kayıtsız Üye
Benim battaniyeme çarşafıma yastığıma meni sürüldü bir kağıtla peçeteyle kabasını aldım ve yatağımı düzelttim birkaç saat sonra yatmaya gittim bu meni bulaşmış mıdır?Bide o gece battaniyem falan halıya düşmüştü duvara sürünmüştü ? Eğer hepsini yıkayın derseniz yıkayamam ben sadece yatağımı falan yikayabilirim

Okudunuz mu?  Seyyid-Ül Evliya Kimdir?

afsarbeyi
Seccadeye de sürdüysen sadece seccadeni yıka başka hiç bir şey yıkama ve artık bunu unut.


Shn3349
Şafi mezhebine göre kurumuş meni bulaşır mı ve meni bulaşan yer ıslansa menk tekrardan necaset olur mu.


ACİLSERVİS
Şafi mezhebine göre ne ıslağı ne de kurusu necaset değildir.

Okudunuz mu?  Mutlu olmayı hak etmediğini düşünmek

Kurumus meni

Bu kategoride yer alan Erkekler İçin Deodorant Kullanmak Caiz Midir ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kurumuş Meni Geçer Mi? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.