Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:39
sizden7-2
Abone

Kurumuş meni su geçirirmi

Kurumuş meni su geçirirmi

Losof
selamun aleykum bir şey soracam gusül abdesti aldim fakat aldiktan sonra afadersiniz ama penisimde kurumus meni vardi onlar su gecirirmi? tekrar gusül gerekirmi?


Cevap: Kurumuş meni su geçirirmi

Losof
afadersiniz tekrardan ama penisimin ustunde


Cevap: Kurumuş meni su geçirirmi

mümini78
Yazılarımı okumanı tavsiye ederim senin durumun vesvesedir. Yıkanan birinde ne ıslak ne de kuru meni mevcut olmaz. Eğer cünüp olduktan hemen sonra gusül etmişseniz o meninin devamıdır. Bu konuda epeyce yazı yazdım onlara gözat.

Okudunuz mu?  Teflon tava kullanmak caiz mi?

Kurumuş meni hakkında

Xmalcom33
Selamun Aleyküm bir kaç gün önce ihtilam olmuştum. Okul günü olduğu için banyo yapmadım sadece gusül aldım. Banyodan çıkarken bacak kıllarıma yapışmış meni gördüm ama bacak derisine yapışmamıştı bacak kıllarıma yapışmıştı kılların uc kısımlarını bir arada toplamış gibiydi. Okul vakti yaklaştığı için tekarar gusül almadım.

Okudunuz mu?  Bilgisayar Oyunları Yapmak Caiz Mi?

gusülüm geçerli mi?


#UguR
İlk aldığın gusül geçerli değildir çünkü temizlememişsin vucudunu tam iğne deliği kadar kuru yer kalmaması gerekirdi. İkinci aldığın gusülü doğru bir şekilde aldıysan geçerlidir.


Xmalcom33
Abi bacak derisine yapışmamıştı bacak kıllarıma yapışmış olarak gördüm kılların altına su geçmiş fakat meni kuruyunca saç kepeği gibi olmuş yapıştığı yerden kalkmış ama kıllardan çıkmamış anlatabildim mi?

Okudunuz mu?  Sahura kalktım niyet etmedim, orucu tutmasam kefaret gerekir mi?

Molla_Efdal
< Soru : Selamun Aleyküm bir kaç gün önce ihtilam olmuştum. Okul günü olduğu için banyo yapmadım sadece gusül aldım. Banyodan çıkarken bacak kıllarıma yapışmış meni gördüm ama bacak derisine yapışmamıştı bacak kıllarıma yapışmıştı kılların uc kısımlarını bir arada toplamış gibiydi. Okul vakti yaklaştığı için tekarar gusül almadım.

Okudunuz mu?  Ezberlenmesi En Kolay ve En Kısa Namaz Sureleri Hangileri ?

gusülüm geçerli mi? >

Cevap : Gusül sırasında vücutta bulunan necasetin giderilmesi gerekir. Aksi taktirde gusül geçerli olmaz.


meni su geçirir mi, kurumuş meni, kurumus meni su gecirirmi

Bu kategoride yer alan Ehli dünya iken evlenip, evlendikten sonra tahkiki imanı fark etmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kurumuş meni su geçirirmi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.