Anasayfa
2 Kasım 2021, 4:29
missa4
Abone

‘Allah’tan korkmuyorum’ diyen birisinin hükmü nedir?

‘Allah’tan korkmuyorum’ diyen birisinin hükmü nedir?

Kayıtsız Üye
Yaklaşık 2 sene evvel okuldayken öğretmenim açık açık ‘Allah’tan korkmuyorum’ demişti. Şimdi bu kafama takıldı, böyle birisinin hükmü nedir?


Yorum: ‘Allah’tan korkmuyorum’ diyen birisinin hükmü nedir?

arifselim
Allah’u tealanın yüceliğini, azap ve büyüklüğünü hafife böyle bir sözü söylen küfre düşer. Biz kesin bir şey görmedikçe hiç kimsenin küfre düştüğünü söylememeliyiz. Böyle bir şey demek küfre düşürür demeliyiz. O kimsenin hidayeti bulması içinde dua etmeliyiz.

Bu kategoride yer alan NaşAllah demek günah mı başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

‘Allah’tan korkmuyorum’ diyen birisinin hükmü nedir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.