Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:29
sizden95
Abone

Allahın başlangıcının olmaması sıfatı

Allahın başlangıcının olmaması sıfatı

Hasan Brsl
Sa hocam dünya var olmadan önce Allah in var olduğunu ben biliyordum Allah in varlığının başlangıcı ve sonu yoktur bunu da biliyordum inşAllah bugün başıma bir olay geldi bunu unutmuşum ne yapmalıyım gerçekten unutmuşum bu da itikadi bir meseleydi gerçekten unutmuşum dinden çıkar miyim?

Okudunuz mu?  Dudağın soyulması abdest bozar mı?

Yorum: Allahın başlangıcının olmaması sıfatı

arifselim
Aleykum selam. Allah’u tealanın varlığının başlangıcı ve varlığının bir sonu yoktur. Bu olsun benzeri başka bir konuda unutmaktan dolayı insana günah yazılmaz. Zaten insanın düşüncesini ve unutup unutmadığını Allah çok iyi bilendir. Unutmaktan dolayı insan küfre düşmez.

Bu kategoride yer alan Şüpheli veya haram yemek yediğimizde 40 gün duamız kabul olmazmı ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Allahın başlangıcının olmaması sıfatı Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.