Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:33
missa5
Abone

Yeğenim teyzemi dövüyor

Yeğenim teyzemi dövüyor

Kayıtsız Üye
hayırlı günler. size uzun zamandır canımı sıkan bir durumdan bahsedeceğim. 12 yaşında bir yeğenim var çok tuhaf bir çocuk yemek düzeni yok uyku düzeni yok sürekli bilgisayarda vurmalı kırmalı oyunlar oynuyor internet kesildiğinde çıldırıyor. evdeki eşyaları televizyon telefon vs kırıyor atıyor annesini dövüyor kolları bacakları ağrıyor artık kadının. sürekli para harcıyor. internet oyunlarına silahlı oyuncaklar ki hala 12 yaşında oyuncak alıyor. ağıza alınmayacak benim bile annesinin bile kimsenin bilmediği küfürler ediyor. bir keresinde kanser babasını bıçakladı. teyzeme çok üzülüyorum kadın 1 yıldır her gün ağlayarak uyuyor. her dakika bir şey olacak gibi hissediyor çok tedirgin panik atak oldu evlerinde huzur yok biz de çok üzülüyoruz rahatsızız. biz yapabilceğimiz okuyabileceğimiz duaları okuduk kuran okuyoruz sürekli ama her gün daha kötüye gidiyor. Allahtan ümit kesilmez hep dua ediyoruz önerebileceğiniz bir şey var mı etrafınızda bu tarz sorunları olan var mı çözümü nedir

Okudunuz mu?  Ailem bir kenarda sevdiğim bir kenarda ben ortada kaldım ne yapacağımı bilmiyorum..

Yorum: Yeğenim teyzemi dövüyor

Kayıtsız Üye
bu çocuğun küçüklükten geçirdiği bir travma falan var mı? küçükken ailesinin onu dövmesi birinin öldüğünü görmesi vs gibi bişey…
sorduğunuzda ne cevap veriyor canım istiyor yapıyorum gibi bişey mi söylüyor ? aldırmıyor mu nedir acaba pisikologa götürdünüz mü?
çocukta cin musallatı ihtimali var mı? şüphelendiğiniz bir durumu var mı acaba şundan olmuştur dediğiniz ?

Bu kategoride yer alan Bana çok ağır zararlar veren kimsenin vebali nedir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Yeğenim teyzemi dövüyor Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.