Anasayfa
13 Mart 2023, 3:38
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Peygamber efendimizle aynı mescitte namaz kılmak

Rüyada Peygamber efendimizle aynı mescitte namaz kılmak

Kayıtsız Üye
Rüyamda Peygamber efendimizle aynı mescitte namaz kıldım elimle dirsegimin arasına hafifce dudağını dokundu fakat yüzünü tam olarak görmedim kimselere anlatamadım utandım yanlış anlaşılır diye.İnancım ve aşkım sonsuz.size anlatmakla hatamı ettim.


Yorum: Rüyada Peygamber efendimizle aynı mescitte namaz kılmak

arifselim
Peygamber aleyhisselamın görüldüğü rüyalar sahih rüyalardır. Bu rüya senin onun sünnetine çok yakınlaşman gerektiğine ve muhabbetini en içten duygularla yaşamaya delalet eder. Bazende bu rüya kabeye gitmeye yani hac nasip olacağına yorumlanır. Allah’u tealadan hayırlısını dile. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada peygamberimizin evini görmek

Yorum: Rüyada Peygamber efendimizle aynı mescitte namaz kılmak

Kayıtsız Üye
Ben dün gece rüyamda Peygamber efendimiz (sav)` i gördüm aynı mesçitte namaz kılıyorduk bana tesbih uzattı ben o tesbihi alırken eline dokundum Nur yüzüne doya doya uzun uzun baktım benimle şakalaşıyordu erkek kardeşlerim babam ve bir kaç arkadaşım da vardı mescidde sohpet ediyorduk aklımıza gelen sorularımızı soruyorduk rüyam ne anlama geliyor acaba

Okudunuz mu?  Rüyada peygamber efendimizin hırkasını görmek

Yorum: Rüyada Peygamber efendimizle aynı mescitte namaz kılmak

Tohat
Peygamberimizin rüyada görülmesi hayırlıdır. Gamsız, sıkıntısız bir hayat sürüleceği, varsa derdin hallocağı, dini emirleri yerine getirip Allah’ın hoşnutluğunu kazanmaya çalışacağınız şeklinde tabir edilir. Allah daha iyisini bilir.


rüyada peygamber efendimizle namaz kılmak, rüyada peygamber efendimizle namaz kilmak, rüyada peygamberle namaz kılmak

Bu kategoride yer alan Rüyada peygamberimizin elini öpmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Peygamber efendimizle aynı mescitte namaz kılmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.