Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:09
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada peygamberimizin elini öpmek

Rüyada peygamberimizin elini öpmek

Kayıtsız Üye
RÜYA -1
karanlık bir odadayım.etrafımda beni öldürmek isteyen ruhani şeyler var hepsi bir ağızdan bağırıyor aradaki sesler hep çığlık kavga sesleri ..onları görmüyorum ama hissediyorum…korkuyorum dua etmek istiyorum ama edemeiyorum..bir anda bir kaç duayı edebiliyorum…bir kapı açılıyor aralıklı ve biraz ışık doluyor odaya.. içeriye siyah sarıklı heybetli sağ elinde bir asa sol elindede bir kitap olan biri bana doğru geliyor..ve "bazı şeyler yaparak karşı tarafa geçebilirsin" diyor.. bende bunu diğer alemlerdeki varlıkları görebilirsin onlarla konuşabilirsin şeklinde algılıyorum… o an bir an gelen merak duygusuyla nasıl diye soruyorum.. elindeki kitabı bana uzatıyor.. kitap siyah ve baya eski.. açıyorum arapça harfler var.. gözlerimi gezdirirken bir anda arapça sesler duyuyorum.. ve çevremdeki o sesler daha çok artıyor kulağım patlayacak gibi oluyor sesten..her şey bana saldıracak gibi hissediyorum o anda uyandım..
RÜYA-2
tekrar uyudum .. rüyamda ilk rüyamın etkisiyle hala koruyorum başımda yeşil veya beyaz bir takke var..bu sefer geniş ekin tarlalı bir arazideyim güneşe doğru namazın oturur pozisyonunda duruyorum.. arkamda birileri var.. ya cinler yada melekler… bana namaz kıldırmamı söylüyorlar galiba (burayı tam hatırlamıyorum).. bende imam olamam tam bilmiyorum yanlış okuyabilirim olmaz diyorum…o arada biri arkamdan kıpırdama "o" geliyor dedi..peygamberimizin geldiğini düşündüm çünkü o tarzda söyledi…kafamı kaldırmak istiyorum ama kaldırmıyorumda…sağ tarafımda duruyor..sol eline bakıyorum kafam hala yere bakıyor ..sol elinde gümüşten veya yeşil bir taştan yapılma etrafında arapça la lilahe illAllah ve bislmillahirrahmanirahim yazan yazılar var..(kafamı kaldırmak istemediğim için tam göremedim)..elini öpmem için yüzüme uzatıyor ..öpüyorum.. sonra yanımdan geçip gidiyor…benim o korkum hala devam ediyor ve benimle konuşmadığı beni o korkuyla bıraktığı için sessiz bir şekilde çok fazla ağlamaya başlıyorum..tekrar duruyor bu sefer yine aynı elini enseme ve başımı sürüyor (sever gibi)..sol gözümden göz yaşları süt oluyor ve o sütü içiyorum…orada uyandım..(son kısımda peygamberimizin gözünden bir damla süt geliyor yada benim.. o sütü içiyorum tam hatırlamıyorum)

Okudunuz mu?  Rüyada Panter Görmek (imam nablusi)

Yorum: Rüyada peygamberimizin elini öpmek

arifselim
Gördüğün her iki rüyada tamamen uyum içindedir ve aynı manalarda yorumlanır. Hayatındaki karanlıklardan, günahlardan ve tüm maddi manevi sıkıntılarından kurtaracak şey Allah’ın kitabı kuranı kerim ve peygamber aleyhisselamın yoludur sünnetidir. Bunun anlamı aslında tabire gerek olmayacak kadar açıktır. Sen kendi kendine durumuna bak ve bir ders çıkar. Bunu bir uyarı niteliğinde kabul edebilir ve Allah’ın rızasını kazanmak için daha çok mücadele edebilirsin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Peygamberimizin ismini görmek yorumu nedir?

rüyada bir peygamberin elini öpmek, rüyada peygamber efendimizin elini öpmek

Bu kategoride yer alan Rüyada parmak derisinin soyulması başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada peygamberimizin elini öpmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.