Anasayfa
12 Mart 2023, 23:47
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Peygamberimizin ismini görmek yorumu nedir?

Rüyada Peygamberimizin ismini görmek yorumu nedir?

suskun
Rüyamda komşumuzun alnında bir şey parlıyor ama kimse çözemiyor bana geliyorlar seher vakti ben bakıyorum Hz. Muhammed s.a.v yazıyor ve bazı kelimeler yanıp sönüyor resul ahlaklı kul diye bunun yorumu nedir sizce


Rüyada Peygamberimizin ismini görmek yorumu nedir?

arifselim
Rüyalarda Yüce Peygamberimizin ismi görmek ne anlama gelir? neye delalet eder? rüya açıklaması nedir?.

Unutmayın ki rüyalar insanın ruh hali, iç dünyasının uykudaki yansımasıdır ve içinde bulunduğunuz durum ile geleceğiniz hakkında önemli mesaj verebilirler. Rüya sözlüğü ansiklopedisi içinde bulamadığınız kelimenin rüya açıklaması için lütfen çekinmeden bize yazınız.

MUHAMMED;
isminin anlamı Yüce Peygamberimizin ismi, tekrar tekrar övülmüş, güzel huylu kimse demektir. Rüyada Muhammed ismini duymak, Muhammed olarak çağrıldığını görmek, çok hayırlara gelen bir rüyadır.

——–

Bu tür rüyalar için tam olarak özel bir yorum olmaz. Ancak hayırlı olarak ve güzelliklere bir işaret olarak genel manada yorumlanabilir. Ayrıca hayır olarak ders çıkarılmalıdır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Yorum: Rüyada Yüce Peygamberimizin Ismi görmek yorumu nedir?

Kayıtsız Üye
merhaba rüyamda diyorumki Medine Hz.Muhammedindir. Ve hemin gun doktora eshimle gedecektim chocuqmuzun cinsiyetini oyrenmeye. Bu ruyanin anlami nedir


Yorum: Rüyada Yüce Peygamberimizin Ismi görmek yorumu nedir?

arifselim
Merhaba kardeşim. Rüyada Medine bir çok hayır, iyilik, güzellik ve mutluluk anlamında yorumlanmıştır. Bu şekilde görülmesi de hayallerine kavuşmak anlamındadır denilmiştir. Elbette hakkıyla manasını ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Ruyamda bir gölette kocamla beraber abimin isteği üzerine balık tutmaya gidiyoruz balıkları yakaliyoruz ama balıkların üzerinde Muhammed Ve Resulullah yazıları var diye geri bırakıyoruz. Göletin denize açılan kısmı çamur olduğu için balıkların gidemedigini görüyorum ve o kısmı ellerimle açıp balıkları gönderiyorum. Balıklar ışık sacarak gidiyorlar.


arifselim
Bu rüya bolluk, bereket ve kazanç elde etmek açısından görülen en güzel rüyalardan sayılır. Görülen balıkların güzelliğine göre bereketin çok daha fazla olması manasındadır. Allah’tan hayırlısını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Rüya123
Merhaba. Yatmadan önce kitap okumuştum. Kitapta Hz. Ömer’le ilgili yazı hikaye vardı okudum.Uyudum. Rüyamda annemle bir yerdeyiz konuşmadığım dostum annemle konuşuyordu. Hz. Ömer yazısını gördüm okuduğum kitaptaki gibi. Yorumlar mısınız?


arifselim
Merhaba kardeşim. Bu rüyanın özel bir açıklaması veya yorumu olduğunu bilmiyoruz. Bu rüya büyük ihtimalle aklında kalan ve bilinçaltına yerleşen düşüncelerden dolayı görülmüş olabilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda gök yüzünde çok büyük bir sekilde ay vardı ve ay üzerinde hz Muhammed ismini yanıp sonuyordu bu ne anlama gelir


arifselim
Hem ay görmek hemde Hz. Muhammed aleyhisselamın ismini görmek aynı manada yorumlanır. Bitmesini istediği dert, sıkıntı ve sorunlarından kurtulması anlamında tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Recep Tayyip Erdoğanı Görmek

Kayıtsız Üye
Rüyamda evdeydim ve pencerenin önümde bir kaç tane saç teli vardı ve üstünde Hz Muhammed yazıyordu elime aldığım an parıldadı


arifselim
Rüyasında bir şekilde Muhammed aleyhisselam ismini görmek hayırla yorumlanır. Bu rüyalar genel manada sıkıntı, dert ve hastalık varsa onları geride bırakmaya, kötü günleri atlatmaya ve rahata ermeye tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ben rüyamda beyaz elbise giymistim agdinlik bir yerdeydim bir oglum oldu die bagirdim sevncle o anda elime havadan bir kagit dustu ustunde hz.MUHAMMED yaziyodu anlami nedir


arifselim
Allahumme salli ale seyyidine Muhammed. Bu rüya müjde almaya işarettir. Kişinin durumuna bağlı olarak istediği ve beklediği bir şeyin gerçekleşmesi manasındadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selâmün aleyküm hocan rüyamda tanımadığım bir cocuk karsimda duruyordu Emin – Hz Muhammed diyordum seni müslüman yapacağım diyordum rüyamin anlamı ne solermisinjz hocam Tşk


arifselim
Aleykum selam. Rüyada o gördüğün kişi peygamber aleyhisselam olduğu hissi olmuşsa bu sahih bir rüya olarak yorumlanır. Eğer öyle değilse bile başkalarına iyiliğinin dokunmasına ve doğruya davet etmene tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Erdinc
Rüyamda beyaz bir kolinin üstünde Peygamber efendimizin ismini gördüm namaz kılmaya başladım ve o koli benimle beraber namaz kıldı


arifselim
Bu rüya güzel ve hayırlıdır. Peygamber aleyhisselamın isminin görülmesi demek bazı isteklerinin olmasına ve ahlakının güzel olmasına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhabalar ben sabah rüyamda telefonuma gelen bir msjla uyanıyordum ve msjın kimden geldiği belli değildi hz peygamber efendimizin ve Allahın adının geçtiği bir msj alıyordum en sonunda burda işler iyi gitmiyor diyordu gerçekmi değil mi diye telefonuma baktığımda rüya olduğunu anladım 15-20 dk sonra sabah ezanı okundu sizce bu ne anlama gelir yorumlarsanız sevinirim. Çok etkisinde kaldım çünkü teşekkürler


arifselim
Merhabalar. Bu hayırlı bir rüyadır ve bir haber almak anlamındadır. İnsana gelen bir haber genellikle alacağı müjdeli veya uyarıcı bir mana bakımından yorumlanır. Manevi açıdan ise, bir ders çıkarılabilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba ben rüyada mezarliktaydim bir kabire toprak dokuyordum o arada bir kitap gördüm üstünde hz Muhammed diye yaziliydi yanindada bir telefon vardı o telefon çaldı isim ise umutu öyle yazılmış ti bende hz Muhammed arıyor dedim konuşmaya başladım ama ne konustugumu hatırlamıyorum. neye yorumlanir


arifselim
Merhaba. Rüyayı gören kişinin işlemiş olduğu hata ve günahlarının farkına vararak bunlardan uzaklaşacağına işaret eder. Hakikati hatırlatacak bir ikaz ve alınacak hayırlı bir habere tabir edilir. Allah’u tealadan hayırlısını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada parmak derisinin soyulması

Kayıtsız Üye
Merhaba ben rüuyamda gökyüzünde hz Muhammed ismini ve onun isminin etrafında siyah güller gördüm isimide siyah yazı ile yazıyordu ve kuzey de tam hz Muhammed’in adının karşısında hz İsa nın adına kahve renk ile yazıyordu ve onu etrafında da siyah gül gibi şeyler vardır


arifselim
Merhaba. Rüyada peygamber aleyhisselamın ismini görmek hayırlıdır. Çok özel bir yorumu olduğunu bilmiyoruz ancak genel bir manada ona olan sevgiye ve özleme tabir edilmiştir. Sende Allah’tan hayırlısını dile. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selâmün aleykum ben rüyamda bir coldeydim ve birden sayısızca kuş gökyüzünde belirdi ve Kuşlar birden Peygamber Efendimizin ismini yazdılar ve sonra uyandım yorumlarsaniz sevinirim iyi gunler.


arifselim
Aleykum selam. Kuşların görülmesi çoğunlukla hayırla tabir edilmiştir. Sevineceği müjdeli haberler alacağına, hayatının güzelleşeceğine, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, şans ve kısmet kapılarının Allah’ın izniyle açılacağına tabir edilir. Ayrıca peygamber aleyhisselama olan özlem ve sevginin bir işareti olarak edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba ben rüyamda hz Muhammedin adını yanımda gördüm. Yaklaşık 1 ay önce erkek arkasımdan ayrıldım. Rüyamda erkek arkadaşıma bakıyorum oda bana ama benim yanımda hz Muhammed in ismi vardı. Lütfen rica etsem yorumlarınız.


arifselim
Merhaba. Peygamber aleyhisselamın ismini görmek hayırlıdır, hayırlı manaya yorumlanır. Genellikle rahat ve huzura kavuşmak anlamındadır. Sende Allah’tan hayırlısını iste, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba. Rüyam da kalbimi tutuyordum. Kalp krizi geçiriyor gibiydim. Acıyor muydu kriz mi geçiriyordum bir şey mi saplanıyordu halimi çözemedim. En çkk sanki bişey saplanıyor gibiydi. Yorumlayabilir misiniz ? Çok sevinirim.


arifselim
Merhaba. Bu bölüm peygamber aleyhisselamı görmek ile ilgilidir. Lütfen her rüyaya uygun konuların altına yorum yapınız.

Bu rüyan senin için bazı konularda yardım ve desteğe ihtiyacının olduğunu ve yardım beklediğine alamet eder. Allah’tan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda gökteki ay parçalanıyor üzerinde peygamber efendimizin s.a.v yazıyor. Güneş çok hızlı bir şekilde doğuyor herkes koşusturuyor kıyamet kopuyormuş günlerden cuma ne anlama geliyor…


arifselim
Bu rüya gören kimse için tövbe etmesi gerektiğine, ibadetlerine önem verip yerine getirmesi gerektiğine ve kendisine çeki düzen vermesine tabir edilir. Bu rüyadan böyle bir ders çıkarılabilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ruyamda peygamberimizin mubarek ismini avcuma yazılı gördüm parliyordu uyandığımda gülüyordum ve ellerimi dua eder gibi kaldırmiş vaziyette uyandim


arifselim
Peygamber aleyhisselamın ismini bu şekilde görmek iyidir ve hayırlı olarak yorumlanır. Ona olan muhabbetin veya onun sünnetine gösterilmesi gereken bir bağlılığın işaretidir denilebilir. Sende Allah’u tealadan hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Pestil Görmek (imam nablusi)

Kayıtsız Üye
Mrb ben eşinden ayrılmış biriyim, bir kızın var rüyada kızıma sesleniyorum kardeşin aç git ona puding al diye , kızım alıp getiriyor bebek aglamasiyla odaya koşuyorum bebek şişmiş ve morarmışti, bende aç aç uyumus diye soyleniyorum sonra bebek bulanmaya başladı ve ben bebeğe Muhammed Muhammed diye sesleniyordum


arifselim
Merhaba. Bu rüya kızın veya varsa çocukların açısından hayırlı ve güzeldir. Onlara olan düşkünlüğüne, sağlıklarının iyi olacağına ve daima selamette ve güvende olacaklarına bir işaret olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Sabaha karşı rüya gördüm. Rüyamda hava ne karanlık be aydınlıktı. Ben ve kardeşim evden koşuyorduk ben gizem sen taksi çağır taksilerde kaldırmakta tarafında park edilmiş sıra sıra ve sarı renk değil böyle koyu renk turuncu gibiydi. Sonra bende kardeşim arkasından çıkarken bir tane çocuk çerçevelerin içinde Medine Muhammed ismi yazıyor ve yeşil renklerle etrafında ışık saçan bir çerçeve bana alabilir misin diyor ben diyorum alırım ama üzerimde para yok diyorum çocuk yanımda ben arkama bakıyorum evimizin kapısını açık olduğunu hatırlayıp arkama baktım. Sizce anlamı nedir?


arifselim
Allah’ın izniyle engelleri aşmaya, Kötü ve zor günleri atlatmaya, güçlü bir irade sahibi olmaya ve zorluklarla mücadele etme kabiliyetine sahip olmaya işaret olarak kabul edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba benim bundan iki hafta önce eski sevdiğim çocuk nişanlandı ve ben onu hala çok sevdiğim için çok üzüldüm 😢ve 3 gün önce rüyamda Hira mağarasının önünde eski sevdiğime sarılıp sen neden nişanlandın diyordum ve ordan Allah û teâlâ benim le konuştu ve bana diyodu üzülme sabret ben nasıl bir kuluma verdiysem almasında bilirim herşeyin bir zamanı var bekle ben nasıl şimdi seni uzduysem onuda uzucem ve bu dünya fani ve geçici diyordu eğer ben bu dünyada onu sana vermedim ama senin ahirette eşin o olcak diyordu.cok etkisinde kaldım rüyanın şimdiden çok teşekkür ediyorum


arifselim
Merhaba. Bu rüya bir bilinçaltı rüyada olması muhtemeldir. Ancak bir yorum olarak rüyayı gören kişinin çok iyi ve güzel bir döneme gireceğine, istediklerini elde ederek dualarının kabul olacağına yorumlanır. Elbette bu sonuçta sadece bir rüyadır ve hayrını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ben rüyamda bir kadina fal baktiriyorum bana diyor ki elinin üstünde el var yani başka dünyadan (anladiniz siz ) birileri hep seninle diyor sonra ablam yaninda benim normalde ablam asla korkmaz ama bu sefer çok korkuyor ondan sonra ben diyorum ki :
ALLAH IM beni korur Ayetel kursu beni korurur sonra da elini kalbime götürüp HZ.MUHAMMED Sav. Beni korurur diyorum ve hiçbir şekilde korkmuyorum bu ruyayi yorumlanabilir misiniz (bide ben bir kaç haftadir her rüyamda başka varlıklari görüyorum ve onlardan korunmak için hep AYETLEL kursi okuyorum)

Okudunuz mu?  Rüyada Pekmez Görmek (imam nablusi)

arifselim
Rüya sahibinin hiç kimseden çekinmeden ve herkesin cesaret edemeyeceği bazı işleri yapacağına işaret eder. Bu şekilde ayetel kürsiyi sürekli okuduğunu görmen hayırlıdır, Allah’a sığınmaya ve şerlerden korunmaya tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyada köydeki evimizin bahçesinde siyah bir tavuk koşuyo her kes yakalamaya çalışıyo tavuk bir anda kız çoçuğuna dönüşüyo ve yüzü görünmeyen bir adam çoçuğa yaklaşıyo kızın sağ kolunu bilekten bir az yukarı kısmını öpüyo kızın kolundada ten renginde parlak bir yazı var ben diyorumki a bu yazı peygamber efendimizin yüzüyündeki mühür adam neden öpüyo o yazıyı neden kızın kolunda ama kızın yüzüde görünmüyo.


arifselim
Rüyanda olumsuz veya kötü bir yorum yoktur ama bu rüyayı doğru bir şekilde tabir edemeyiz. Genel olarak bunun yorumu, sıkıntı, dert ve hastalık varsa onları geride bırakmaya tabir edilmiştir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ben rüyamda televizyonda filmlerde göördüğümüz musa a.s canlandıran kişiyi gördüm ve bana kendisindende sonra gelecek peygamberin isminin adının ahmet olduğunu söledi ama ben rüyamda diyorum kendime bizim peygamberimiz bu diyorum öle sıçradım benim rüyam ne anlama geliyor acaba


arifselim
Büyük ihtimalle etkisinde kaldığın bir şeyin yada bilinçaltına yerleşen düşüncelerin rüyana bir şekilde yansımasından ibarettir denilebilir. Bunun dışında çok özel bir şekilde tabir edemeyiz. Allah’tan hayırlısını dilemek yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ruyamda hz.suleyman caminin gizli bir bolmesine giriyorum yanimda birileri daha var ama tanimiyorum.bana burda ne ariyoruz diye sorduklarinda suleymanin yuzugunu diyorum ve karsima beyaz bir mermerde bir ceset cikiyor ve bu hz.suleyman pergamberimizin gercek kabridir diyorum biraz daha ilerledikten sonra bir ufak sandigi aciyorim actigim gibi içindekini goremeden birden uyaniyorum hocam bunun manasi nesir beni çok dusundurdu bu rüya


arifselim
Peygamber efendimiz aleyhisselam dışında diğer peygamberler ilgili olarak görülen rüyalar sahih olabilir ama kesin sahihtir diyemeyiz. Bu gördüklerini ise maalesef biz tabir edemiyoruz. Rüyanın hayrını dilemek yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba, ben daha önce de yazdım fakat mesajımın iletilmediğini düşündüğüm için tekrar yazıyorum. Ben rüyamda evlenicektim ve düğün davetiyelerimi almaya bir mekana gidiyodum ( gerçek hayatta 17 yaşındayım ve bir ilişkim yok) sonra otururken yanıma bir adam geliyor ve bana düğün davetiyesi veriyor ve bak bu düğün davetiyesinde Hz.Muhammed’in kendisinin yazdığı yazı var diyor ve ben yazıyor okumaya başlıyorum. Yazı çok uzun, ince detaylı ama normal bir insanın yazabiliceği uslupta değil. Ayrıca ahlak hakkında sanırım hatırlamıyorum şuan. Sonra ben 2 kez okuyup evet ikna oldum gerçekten Hz.Muhammed yazmış bu yazıyı diyorum ve bitiyor. Ben her gün rüyamda Hz.Muhammedi görmek için salavat getiriyoeum aylardır ama iyi bir kul değilim demek ki hiçbir zaman göremedim. Ayrıca namaza başlamıştım ama 2 hafta sonra namaz kılarken korktuğum için bıraktım. O günden sonra rüyamda kalabalık bir mekandaydım bianda ezan okunuyodu, herkes kıbleye dönüp Allahu ekber diyodu sonra bende söylemeye başlıyodum, ve tekrarlıyoduk sürekli. Üstümüzde herkesin uzun elbiseler vardı, yorumlar mısınız lütfen, teşekkürler biraz uzun oldu 🙂

Okudunuz mu?  Rüyada Pantolon Görmek (imam nablusi)

arifselim
Merhaba. Namaz kılarken meydana gelen korku hisleri şeytanın bir hilesidir. Sakın aldanma ve namazlarını kıl asla ihmal etme. Bu rüyan ise çok hayırlıdır. Yapmayı planladığın ve gerçekleştirmek istediğin şeyleri Allah’ın izniyle yapabileceğine işaret olarak tabr edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Mmervebayram
Rüyamda markete gidiyorum ve marketten yogurt aldım kasaya gittim ödemek için kasada bir bayan vardı önce bana bir miktar söyledi cebimden bozuk paraları çıkardım tam verecektim ki kasadaki kız pardon bu 8tl dedi neden diye sordum sonra bana aldıgım yogurtu gösterdi üstünde peygamber efendimizin ismi yazıyordu bende paralarımı saydım verdim ama eksikti kıza eksik oldugunu kusura bakma diye söyledim önemli değil olur mu öyle şey dedi sizce ne anlama geliyor


arifselim
Çok güzel bir rüya olarak açıklanır. Bu rüya helal yoldan bolluk ve bereketin cüzdanına ve gelirine yansıyacağına işaret eder. Ayrıca bu rüya sağlıklı bir hayat yaşamaya da tabir edilmiştir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba, ben dün gece rüyamda bir mekana geliyorum hem hristiyanlık hem de müslümanlık için minik ibadet yeri yapmıslar mumlar falan var. Ben birine seçip gidiyorum orada iki resim var ikisini de tek tek açıyorum ve resimlerin birinde kabenin şuan ki hali birinde ise eski hali duruyor, sonra bir kadın geliyor ibadete başlayabilirsiniz diyo, yanımda ki hristiyan kadın kendi bölümünde mum yakıyo, ben içimden müslüman insan mumla dua etmez ki diyorum ama kafamı çeviriyorum benim munmlarım kendiliğinden yanmış. Yorumu nedir acaba biraz karmaşık yazdım kusura bakmayın. Ben gerçekten Hz.Muhammed’i rüyamda görmek çok istiyorum ama göremiyorum ve ben 17 yaşında olan rüyada düğün davetiyesi gören kişiyim. Teşekkür ederim. 🙂

Merhaba benim size yolladığım yazılar gözükmüyor bu yüzden iki kez yollamak zorunda kalıyorum.. ben rüyamda bir mekana gidiyorum ve o mekan hristiyan ve müslümanlar için güya minik bir ibadet yeriymiş. O mekanda iki tane boynuz var ve oradaki bir kadın onun üstünde çok duruyor. Sonra müslümanlar için olan yere gittiğimde iki tane resim var ve resimleri açtığımda birinde kabenin şuan ki hali diğerinde kabenin eski halinin resmi duruyor. Sonra ben burda ibadet edilemeyeceğini düşünürken bir kadın ibadete başlayabiliceğimizi söylüyor. Sonra başka bir kadın hristiyan mum yakmaya başlıyo ama ben müslümanlar mum ile dua etmez derken benim kabe resmimin önündeki mumlar kemdiliğinden yanmış ve uyanıyorum. Ben gerçekten Hz.Muhammed’i rüyamda görmeği çok fazla istiyorum, sürekli bu sayfaya girip rüyasında daha önce Hz.Muhammed’i görenlerin paylastıklarını okuyorum ve salavat getiriyorum ama göremiyorym. Ben 17 yaşında olan ve geçen gün size düğün davetiyeli rüyam için mesaj atan kişiyim. Bu arada namaz kılarken gözümü kapattığımda gözümün önüne inanın abartmıyorum bir tane ışıktan adam geliyor ama her seferinde. Adamın saçlaro biraz uzun, göz bebekleri yok,kafasında sarığı var ve elleri secdeye kapanır halde yüzünün biraz önünde ..sürekli bu yüzü görüyorum ışıktan bir şey gibi ama psikolojim ve ruh sağlıyım bozulmaya başlamışto bu yüzden namazı bıraktım. Ve namaz kılrken herkes huzur bulurken ben daha çok korkuyodum ve ben herşeyden korkan biriyim. İnşAllah mesajım iletilir:) teşekkürler şimdiden

Okudunuz mu?  Rüyada peygamber efendimizin hırkasını görmek

arifselim
Merhaba. Rüyada peygamber aleyhisselamı görmek de nasip olur inşaAllah. Görmüş olduğun bu rüya ise oldukça hayırlı ve güzel olarak yorumlanır. Hoşgörülü ve yumuşak huylu olmaya, dinini yaşamak için değer vermeye ve çevresi ile uyum içinde yaşamaya tabir edilir. Allah’tan hayırlısını dilemek en güzelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun aleykum. Ben istahareye yattım sevdigimle barışacakmıyım diye. Rüyamda yegenimi gördüm yatakta ikimiz oturuyoruz bir poşet dolusu erik var yeşil kırmızı beyaz renkte yegenim yeşil erigi ısırıp bırakıyor ekşi diye sizce ne anlamda ben anlayamadım


arifselim
Aleykum selam. Bir konuda şu veya bu şey olacak mı diye istihare yapılmaz. Öyle bir şey dinimizde yoktur yani geçerliliği de yoktur. Gördüğün rüyan hayırlı olsa da istihare ile ilgili olarak açıklanmaz. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Mustafa dam
Selâmün aleyküm hocam cumartesi sabah saat 10 civarında rüyamda hz Muhammed Allahin elçisi dir bunu herkes bilsin ve unutmasin diyor dum ve büyük ce yazayım da bizden sonra gelen nesiller de görsün diyor ve yazmaya başladım hz Muhammed Abdullah yazdim ve uyandim ilk defa boyle bir rüya gördüm


arifselim
Aleykum selam. Güzel bir rüyadır. Bu peygamber aleyhisselamı sevmeye, sünnetine uymaya ve ona layık bir ümmet olabilmek için gayret etmeye alamet olarak tabir edilebilir. Allah’tan hayırlısını dilemek en güzelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada peygamber efendimizi görmek?? Hissetmek

Kayıtsız Üye
Rüyamda gökyüzüne baktım . Peygamberimizin ismi yazıyordu . O yazının altında bir genç gördüm . Simsiyah ve arkası dönük bir merdivenle isme bakıyordu . Ve bir şey evimden içeri düştü . Halıya baktım. Renk değiştiren küçük bir daldı sonra tekrar yazıya baktım yoktu .


arifselim
Gördüğün bu rüyan ancak hayırlıdır diyebilir o kadar bundan başka da bir yorumda maalesef bulunamayız. Çünkü bizim anladığımız kadarıyla bu rüya berrak bir rüya değildir. Allah’tan hayırlısını dilemek yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda oldukça büyük sarı bir kumaş parçası üzerine türkçe MUHAMMED yazdım ardından da arapça olarak bir kağıda Muhammed yazdım hemde içimden diyorum ki arapça yazmayı bilmiyorum ama bunu nasıl unutabilirim hep aklımda bu yazı teşekkür ederim şimdiden


arifselim
Güzel bir rüyadır. Ama bizim anladığımız kadarıyla özel bir şekilde tabir edilmez. Esasen görülen rüyaların önemli çoğunluğunun yorumu da anlamı da olmaz ve Allah’tan hayırlısını dilemek yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Adaletli
Selamun Aleykum.Ben rüyamda yuvarlak bazi kisimlari acik bir taş evdeydim.Yanimda (ben imamhatipte okudugum için)arkadaşlarım vardi.Otururken disaridan bazi gençler gelip bizi yakalamaya basladilar bazilari yakalanip dövüldü.Ama ben kacip tas evin ustune ciktim.Oradada insan sığabilecek kadar suyla dolmus bir bosluk vardi.Sonra Peygamber Efendimiz (S.A.S) in adini gördüm.Adini gördüm dedigimde benim bilgisayarda oynadigim bir oyun var o oyunda sohbet yeri var .O sohbet yerinde adi gozuktu.Sonra benle tanimadigim birisi suya atladik ve disarida bulduk kendimizi.Arkadaslari kurtarmak için birlik toplayacaktik.Rüyanin gerisini hatirlamiyorum ama Rüya biraz saçma geldiginden bilinçaltima geçen birseysir diye umuyorum.Ama Allah’tan izinsiz böyle birseyde olmaz.Sizce Hayirlimidir .Teşekkür ederim.(Bu rüyadan 14 saat oncede Peygamber Efendimizi ruyasinda gorenlere bakiyordum internetten)

Selamun aleykum.Rüyamda yuvarlak bazi kisimlari disa acik bir tas evdeydim.Tapinaga benziyordu.Burada Ben imamhatipte okdugum için arkadaşlarım vardi.Arkadaslarimla otururken disaridan bazi gençler 10-15 kisi bizi yakalamaya basladilar.Yakalananlar dövüyordu.Ben tas evin ust katina kactim. İnsan sigabilecegi kadar su dolu bir bosluk vardi.Yanimda bir kaç arkadaşim atla dedi.Tam yanimda ise siyah hirkali hafif kambur biri vardi yuzunude goremedim.Sonra suya baktim ve Benim oynadigim bilgisayar oyununun sohbet kisminda Hz.Muhammed yaziyordu.Ben suya atladim direk yaziyi gorunce.Kendimi disarida tas evin biraz uzaginda buldum.Arkadaslarimi kurtarmak için birlik toplayip tas eve gidicektim.Devamini hatirlamiyorum.Rüya biraz sacma gelebilir bende bilincaltima gecmis bir şey olacagini düşünüyorum.Ama Peygamber Efendimizin adini gormek biraz sasirtti beni.Bu ruyayi gormeden 14 saat oncede internetten Peygamber Efendimizi rüyada gorenlere bakiyodum.Rüyam hayirlimidir yoksa bilincalti olayimidir.Cevaplarsaniz Allah Razı Olsun.

Okudunuz mu?  Rüyada Pilot Görmek (imam nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Dorusu görülen rüyaların çoğu bilinçaltı düşüncelerden veya etkilendiği herhangi bir şeyden dolayı görülür. Yinede rüyanda olumsuz bir şey yoktur. Hayatta başarı yolunda ilerlerken önüne çıkan engelleri Allah’ın izniyle aşacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm hocam, 19 yaşında bir üniversite öğrencisiyim, rüyamda bir köy gibi bir yerde birisiyle evlendiğimi, bu sırada birinin gelip, resulAllah ta düğüne geldi dediğini gördüm, sadece haber geldi sonra da uyandım, manasını merak ediyorum, iyi günler


arifselim
Aleykum selam. Düğününü gören kişi için genelde hayırla yorumlanmaz ancak bu şekilde görülen bir rüya hayırlıdır. Rüya sahibi için sıkıntılarından kurtulmasına ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün Aleyküm. Bana rüyamda tanıdığım bir erkekten hediye geldi. üstünde murat ve HzMuhammed (s.a.v) yazan 2 yüzük. Murat yazılı olanı parmağına taktım lakin peygamber efendimizin isminin yazılı olduğu yüzüğü parmagimda tasimaya utandim o yüzüğü dümdüz hale getirip bir zincire takip boynuma astım. Ayrica aynı rüyada yaşlı bir adamdan tesettüre girmek için dua istedim daha önce kapanıp acilmistim adam bana bunu söyledi bende gerçekten ve kalıcı olmasını istediğimi soyledim . 21 yaşındayım Namaza baslayali 1 ay oldu bunun etkiside vardır eminim ama yorumlarsaniz çok sevinirim.


arifselim
Aleykum selam. Bu rüya senin için yakın bir zamanda edineceğin hayırlı bir dosta, iyi ve hayırlı bir gelişmeye veya isteklerinin gerçekleşmesine işaret olarak tabir edilir. Sende Allah’tan hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Sabaha karşı rüya gördüm bu sabaha karşı bahçeye indim gökyüzü ve ağaçlar etraf o kadar güzel gözüküyordu ki hemen fotoğraf çektim birden telefonumda şimşeğin baktığını gördüm sonra havacılık kötü bir şekilde karası sırayla güneş ay ,sonra ay ve yıldız yazılarda vardı okuyamadım sadece okudum şey Hz Muhammed sav diye geçtiğini gördüm çok farklı bir rüya


Tohat
Her anlamda hayır kapılarının açılıp işlerin yoluna girmesiyle tabir edilmektedir. Hayırlı bir kimse olarak imanınızı kuvvetlendirmeye çalışacaksınız, işinizde başarılı olacak ve maden istediğiniz yere geleceksiniz. Ayrıca bekarlar için kısmetin açılmasıyla ile de tabir edilmektedir. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır elbette.


Kayıtsız Üye
Merhabalar rüyamda yaşlı bir amcadan bir teneke altın alıyordum.toprak altından çıkmış gibi.ancak altinlardaki toprağı temizledikce altının bir yüzünde Arapça peygamber efendimizin s.a.v.ismi belirgin bir şekilde ortaya çıkıyordu.acaba nasıl yorumlanır.


Tohat
Merhabalar. Her şeyin yolunda gideceğine delalet eden bu rüyanızda sevdiklerinizin ya da çevrenizdekilerin de desteğini alarak var olan sorunların üstesinden gelecek gücü ve kuvveti kendinizde bulacak ve aşacaksınız. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır elbette.

Okudunuz mu?  Rüyada peygamber efendimizin gölgesini görmek

Kayıtsız Üye
Ruyamda ismi Muhammed olan bir arkadaşımı gördüm hiç alakası olmayan şekillere ve çok uzun zamandır gorusmuyiruz ve ben evliyim zaten .oğlum olursa adını Muhammed koymak istiyorum bununla ilgisi olunabilir -mi acaba bir işaret mi?


Tohat
Bununla alası yoktur. Hiç düşünmediğimiz, aklımıza yıllarca gelmeyen kişi ve olayları rüyamızda görme olasılığımız yüksektir. Bu durum bilinçaltı kaynaklı olarak tanımlanır.


Kayıtsız Üye
Ben rüyamda, bir insanın başında aşağına kadar tüm uzuvlarda sırayla gelen peygamberlerin isimleri yazılı olduğunu gördüm. Üzerinde hangi Peygamberin ismi yazıyorsa o organın, ilgili Peygamberden alındığını anımsıyorum. İlk Peygamberler vucudümuzun baş kısmında, Hz. Muhammed (Sav)adı da ayakta yazılı idi. Rüyamı yorumlar mısınız?


Tohat
Çok güzel ve hayırlı bir rüya görmüşsünüz. Tüm peygamberlerin isimleri belli bir anlam içerir. Mesela hz Muhammed (s.a.v) hamd eden, güzel ahlaka sahip demektir. Hz. İbrahim temizleyen, temiz anlamına gelir. Bu güzel anlamlara nail olduğunuza ve olacağınıza hayatınızı bu eksen etrafında oluşturup devam ettireceğinize delalet eder. En doğrusunu bilen bir tek Allahtır elbette.


Kayıtsız Üye
selamin aleyküm rüyamda dayımın bana peygamber efendimizin onaylamadığı kişiden seni korumalıyız dedi.korumalıyız diye bahsettigi insan da babam.babam yıllar önce annemi aldatip ayrıldılar.babamda rüyamda bana dediki sen yeşimide yakaladin ama ben aşktan hiç vazgecmedim dedi. aynı rüyada ölmüş bir kız cocugundan cinler hakkinda uyarı aldım ve cinler tarafindan ses ile korkutuldum ben fazla rüya görmem Allah razı olsun şimdiden


Tohat
Ve aleyküm selam. Rüyan yakın çevren tarafından yapacağın bazı yanlış davranışlar neticesinde eleştiri yağmuruna tutulacağın ve sana doğruyu göstermeleri şeklinde tabir edilir. Bu hatan onlar karşısında mahcup olmana da sebebiyet verebilir. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Sabaha karşı rüyamda bir gemiye binmek için ailece beklediğimizi gördüm eşim iki oğlum annem babam ablam iki komşumuz kanal gibi bir yerde epey bekledik büyük oğlum ve erkek kardeşim de kanalın ordan geciyorlardi onlarda çağırdık ama siz gidin biz sonra geleceğiz diye gelmediler gemi bizi Almanya götürüyormuş 5 sene orda kalacakmışız Filistin gemisiymiş gemiye bindik içi komple ahşap pencere yok iceri sicak birsen, bir daha küçük ayna gibi bişey buluyorum yerde eşimle ablama diyorum ki resim çekinelim bunlarla büyük oğluma gönderelim bakıyorum ki birinde Arapça Muhammed birinde Allah yazılı bakıyoruz sadece resim çekinmiyoruz


Tohat
Olmasını istediğin dileklerine adım atmaya yakın olduğuna, kısmetinin ve şansının yakın zamanda tecelli etmesine böylelikle hem güzel bir eve ve birinin yardım ve aracılığı ile iş kurma girişimlerinde bulunma gibi hakkında hayırlı gelişmeler gerçekleşebilir. Doğrusunu en iyi bilen Allah’tır.


reza
Marhaba ben almanya yaşıyorum. ve geçen gece ilginç bir rüya gördüm. rüyada ben okula gidiyorum okula girdim de benim hıristiyan alman öğretmenlarim kurandan bir ayet okuyor. ben bir öğretmen yanına gittim o öğretmenin sağ ve sol yaninda birer küçük kız oturuyor öğretmen bana Asalamalaykum diyor ben du ona diyorum ve elendakisine baktigim da arabca da ve tercume sinle yazan bir süre var ayette arabçada yazan hz muhammad sav adini görüyorum .

Okudunuz mu?  Rüyada renkli iç çamaşırı görmek

Tohat
Merhaba. Hayırla bakılması ve hayatına örnek alman gereken bir rüyadır. Yaşadığın ortam, hayatında, çevrende her zaman örnek alıp kendine rehber alman gereken temel kişinin hazreti Muhammed (s.a.v) olduğunu bilip yaşaman gerektiğini göstermektedir. Doğrusunu bilen bir tek Allah’tır.


ylzckmk
Hayırlı günler hocam rüyamda peygamber efendimizin adını söylüyordum sadece bunu hatırlıyorum sabaha karşı uyandığımda rüyamı hatırlıyordum ama tekrar uyuyup kalkınca hatırlayamadım. Rüyamda peygamber efendimizle ilgili bir şeydi hatırladığım sadece şu. Rüyamda diyorum ki peygamber efendimiz Muhammed aleyhiselam birine onunla ilgili bir şey diyordum ona ait bir şeyi. Söylüyordum anlamı nedir acaba


Tohat
Hayırlı günler. Bu tür rüyalar hayır ile yad edilen rüyalardandır. Doğru yolda olma, hak yolu takip etme, peygamber efendimizi örnek olma, maneviyatını güçlendirecek davranışlarda bulunmak, Dinine sıkı sıkıya bağlı olmak anlamı taşımaktadır. Doğrusunu bilen bir tek Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhabalar Ben Rüyamda İken Evimizde Altından Bir Halı Gördüm Ve Halının Üzerinde Peygamberimiz H.Z Hüseyin Yazıyordu Sonra İster İstemez Halıyı Yüzüme Doğru Getirdim Ve Yüzüme Sardım Ve Birden Ezan Sesi Duydum Rüyamda Ve Dinlemeye Başladım Uyandığımda Rüyaya Çok Takıldım Ve Size Sormak İstedim
TEŞEKKÜRLER


Tohat
Merhabalar. Çok güzel bir rüya olmakla birlikte dünya ve ahiretin için sevinmene vesile olacak bir rüyadır. Müjde dolu hayırlı bir geleceğe nail olacağına, dünyanın huzur ve saadet içinde geçebileceğine delalet ederken aynı zamanda ahiretine yönelik amellerine ağırlık vereceğine, Allah’ın buyruklarını ön planda tutarak imanını kuvvetli tutmaya, dini vecibelerini hakkıyla yerine getireceğine, kısacası dinini düşünerek hareket etmen hem dünyanı hem ahiretini en iyi şekilde tesis edebileceğine delalet etmektedir. Allah en iyisini bilendir elbette.


rüyada peygamberimizin ismini görmek, rüyada peygamberimizin ismini yazılı görmek, rüyada peygamber efendimizin ismini görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada rüzgar hortumu görmek ne demek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Peygamberimizin ismini görmek yorumu nedir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.