Anasayfa
25 Eylül 2023, 8:53
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Pekmez Görmek (imam nablusi)

Rüyada Pekmez Görmek (imam nablusi)

Muhasibi
PEKMEZ

Rüyada pekmez görmek, hal ve durumun güzelliğine, bereketin artmasına yorulur.

Tatlı pekmez, bir gönül macerasına işarettir. Ekşi pekmez ise üzüntüdür.

Pekmezi tahin veya başka bir şey ile yemek, bekarlar için evliliğe; evliler için de çocuk sahibi olmaya yorulur.

Pekmeze karınca düştüğünü görmek, iş hacmini büyütüp yanında işçi çalıştırmaya işarettir. Pekmeze sinek düştüğünü görmek, faydasız arkadaşların etrafa toplanmasına yorulur.

Okudunuz mu?  Rüyada Pestil Görmek (imam nablusi)

Cevap: Rüya Tabiri: Rüyada Pekmez Görmek (imam nablusi)

YAZGÜLÜ
Rüyada pekmez görmek iki insan arasında kalmanıza şayet pekmezin koyu olduğunu görmüş iseniz en kısa sürede tercihinizi yapacağınıza yada pekmezin cıvık olduğunu görmüş iseniz bir süre daha kararsız kalacağınıza şayet pekmez yaptığını görmüş isen rakiplerinin kafalarını karıştırarak onlara karşı üstünlük sağlayacağınıza işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Peruk Görmek (imam nablusi)

Yorum: Rüyada Pekmez Görmek (imam nablusi)

Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda evdeyiz eşim yanımda uyanık yatıyor. Tanımadığım biri odamıza girip bize ait olan pekmezden yiyor ve bana da veriyor. Bende yiyorum. Pekmez koyu ve çok tatlı. O an eşime bakıyorum. Yabancı biri geldiği için üzerini yorganla tamamen kapatmış. Ben de bu duruma seviniyorum. Tabirlerinizi bekliyoruz…

Okudunuz mu?  Rüyada Papağan Görmek (imam nablusi)

Yorum: Rüyada Pekmez Görmek (imam nablusi)

arifselim
Merhaba. Bu çok hayırlı bir rüyadır. Rüya sahibi için selamete kavuşmaya, şanslı olmaya, işlerinin yolunda olmasına, ailesinde huzur olacağına ve isteklerinin gerçekleşeceğine işaret olarak tabir edilir. Sende Allah’tan hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Palamut Balığı Görmek (imam nablusi)

Kayıtsız Üye
Merhaba Ben rüyamda rahmetli babami gördüm. Kendisi baklava yapiyordu. Ama dilimleri iri kesiyordu. Sonra üstüne kaynatilmis pekmez ilave ediyordu. Anlami nedir? Tsk ederim Hayirli gunler


arifselim
Hayırlı günler. Allah rahmet eylesin. Bu rüya baban açısından oldukça hayırlı olarak kabul edilir. İnşaAllah iyi bir durumda olmasına ve sizinde ona bol bol dualarda bulunmanıza işaret olarak yorumlanır. Allah’a havale edin ve hayırlısını dileyin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Parmakları Birbirine Geçirmek Görmek (imam nablusi)

Kayıtsız Üye
istihare rüyasında 1. Gün mercan renginde 5 ve 6 adet etek 2.Gün karışık bir rüya 3. gün pekmez gördüm ve parmaklayarak tadına baktım ayrıca havuzun sadece bir bölümüne kız çocuğunun attığı taş ve topraklar bulunuyordu nasıl yorumlanır .
Ayrıca 7 gün tekrarlamak mı gerekir.Teşekkürler

Okudunuz mu?  Rüyada peygamber efendimiz ile savaşa gitmeyi bekliyorduk yorumu nedir?

arifselim
İstihareyi 7 güne tamamlamak şart değildir. Ayrıca istiharede rüya görmek de şart değildir. Çünkü istihare demek, o niyetin hakkında kalbine bir his vermesi için Allah’a dua etmektir. Kalbine gelen olumlu yada olumsuz olan hissin sana o konuda bir işaret kabul edilir.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm. Rüyamı sabah gördüm rüyamda babam yatağımın yanına geliyor elinde kızıma içirdiğim pekmez kavanozuyla elini içine daldırarak üzerine pekmezi döke döke yiyor hatta annemde kızıyor bebeğin pekmezini bitiriyosun diye ama babam öyle bir yiyor ki her yeri pekmez oluyor o dökülen pekmezlerinde eliyle alıp yiyor.yorumlarsanız sevinirim teşekküler. Bu arada eşim vefat etti bebeğim engelli ailemin yanında kalıyorum rüyanın seyri ona göre değişebilir.

Okudunuz mu?  Rüyada portakal görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Yoksunluk, fakirlik ile ilgili olan bir rüyadır. Rüyana göre bu tür durumların son bulmasına, yoksun olduğun ve bugüne kadar kaldığın eksikliklerin son bulacağına madden iyileşeceğine ve rahat yüzü göreceğine delalet eder. En doğrusunu bilen bir tek Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada parmak kopması görmek

rüyada tahin pekmez yemek, rüyada tahin pekmez görmek, rüyada tahin pekmez karışımı görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada Pamuk Görmek (imam nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Pekmez Görmek (imam nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.