Anasayfa
6 Mayıs 2022, 13:37
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Parmakları Birbirine Geçirmek Görmek (imam nablusi)

Rüyada Parmakları Birbirine Geçirmek Görmek (imam nablusi)

Muhasibi
PARMAKLARINI BİRBİRİNE GEÇ İRMEK

Rüyada parmaklarını birbirine geçirmek, ortaklığa, akrabalığa, alışverişte uyuşmaya, bazen de rüya sahibinin geçimi için çalışmayıp boş kalmasına ve namazını terketmesine yorumlanır.

Rüyada parmaklarının birbirine girdiğini gören kimseye, yakınları tarafından bir güçlük çıkarılır. Bazen de bu rüya, maksat ve arzuların toplandığına yorumlanır.

Okudunuz mu?  Rüyada pöh görmek

Cevap: Rüya Tabiri: Rüyada Parmakları Birbirine Geçirmek Görmek (imam nablusi)

YAZGÜLÜ
Rüyada parmaklarının bir birlerine girdiğini görmek başınızdan geçen bir olaydan dolayı yakınlarınız tarafından güçlüklerle karşılaşacağınıza ve arzularınızın birikmesine işaret eder.


rüyada parmakları birbirine geçirmek

Bu kategoride yer alan Rüyada Paralı Kimse Görmek (imam nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Parmakları Birbirine Geçirmek Görmek (imam nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.