Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:07
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Recep Tayyip Erdoğanı Görmek

Rüyada Recep Tayyip Erdoğanı Görmek

Kayıtsız Üye
Hayırlı gunler dılerım. Sabaha karsı 4 gıbı Ruyamda recep tayyip erdoğanı gördüm, çok gerçekçıydı, karşı karşıya oturuyoruz ve uçak yolculugumuzu beraber gecırdık, elini sıktım tebessümle karşılık verdi o da elimi sıkıp karsılık verdi elim elinde kaldı,ona çok sevindim sizi gördüğüme çok mutluyum dedim sonra ucak yolculugumuz sonra erdi indik yuruyorz ailemi goruyrm onlar da bır sure tanışıp erdoğanla bırlıkte yuruyoruz, sobra eski model bır araca bınıyorz ıkı soför koltugu var bırinde erdoğanı bırınde kardesm aracı kullanıyorlar, sonrası bırden farklı bır yeedeyim kaçmaya çalışıyorm yanımda arkadsım var altın çalıyor dıyorm bırak kaçmamız lazım boyle meedivenlerden yukarı cıksak kurtulcaz zar zor cıkıyorum bır mağazaya gırıyrum yanımda babam da var küçük bir süs eşyası alıyoruz uyandım yorumlarsanız çok sevinirim.. 🙂

Okudunuz mu?  Rüyada peygamberimizin evini görmek

Yorum: Rüyada Recep Tayyip Erdoğanı Görmek

Tohat
Hayırlı günler. Cumhurbaşkanı görmek, cumhurbaşkanının bulunduğu pozisyonun kariyeri, şanı, şöhreti, şerefi ile tabir edilir. Kişi bu özelliklere nail olacağına, saygın bir niteliğe sahip olacağına hayatını insanların imreneceği şekilde sevilen biri şekilde sürdüreceğine tabir edilir. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır.

Okudunuz mu?  Rüyada Pirinç Görmek

Yorum: Rüyada Recep Tayyip Erdoğanı Görmek

Kayıtsız Üye
Merhaba hocam. Rüyamda Cumhurbaşkanını gördüm. Elini omuzuma attı buyur başkanım dedim. Oda bana başkanım diyerek hitap ediyordu. Bana bir bayan ismi söyledi. Bir çift bayan botu ve bir ilaç verdi. Botlar siyah renkliydi beyaz poşet torbanın içindeydi. Bu ilacı adını söylediğim hanımı bul ona içir. Ve ayakkabıları da giysin. Saat 14 te kürsüye çıkacam dedi. Bense bayanı aramaya başladım. Oradaki güvenlik görevlilerine söyledim. Görevlilerden biri mikrofonu alarak anons yaptı. Anonsa başlarken "Türküm" diye başladı. Oradakilerde okullarda okutulan andımızı birkaç kelime ile söylemeye başladılar. Bu anonsa çok şaşırdım. Telefonumun şarjı bitmişti. Başkanın yanındakiler arasalar bana ulaşamazlar diye düşündüm. Saate baktım saat 13.19 idi. O arada uyandım.

Okudunuz mu?  Rüyada Peruk Görmek (imam nablusi)

Yorum: Rüyada Recep Tayyip Erdoğanı Görmek

Tohat
Merhabalar. Genel olarak devlet nezdindeki işlerde olumsuz netice almayacağın manasındadır. Herhangi bir konudan dolayı işini halletmek için bir yetkiliye işin düşebilir ve işini sorunsuz bir şekilde halledebileceğine, bunun yanı sıra devlet kademesinde çalışanlar, memur olanlar için yükselmek veya işlerinde gösterecekleri performans ile takdir toplayacak anlamına gelmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.

Okudunuz mu?  Rüyada Peygamberimizin elini öpüp sarılmak

Kayıtsız Üye
Selam Aleykum sayın hocam. Rüyamda Cumhurbaşkanını gördüm. Bulunduğum yere geldi. Konuşma yapıyordu. O konuşurken bir bebeğin gülme sesi geliyordu. Sonra bebeği cumhurbaşkanının yanından aldılar. O toplantıdan dolayı bir yemek verildi oradakilere.. bende çok acıkmışım ve herkesle birlikte yemeği yemeye başladım. Oradakileden biri oruçlu değilmiydin dedi. O an oruçlu olduğum aklıma geldi. İftar saatine bir iki saat vardı. Orucum bozuldu diye çok hayıflandım. Sonra bulunduğum yerin resepaiyon görevlisi bir battaniye veya kıyafet getirdi. Üşüyen giyer dedi.
Rüyamın tabirini yapar mısınız? Allah razı olsun.

Okudunuz mu?  Rüyada rukye ayetleri dinlemek

Tohat
Ve aleyküm selam. Ahlaken güzel vasıflar taşıdığına, herkesin takdir edeceği kendini daha da geliştirip sahip olacağın bir kişiliğe sahip olacağına, kötü vasıflar dan kendini arındırma ya çalışacağına, hakkında hayırlı olacak olayların yaşanmasına, tanınmış bir kimse olabileceğine, var olan sıkıntıların yerini feraha bırakacağına işarettir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.

Okudunuz mu?  Rüyada Parmak Görmek (imam nablusi)

Cumhur baskani görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada Peygamber efendimizin gelmesini beklemek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Recep Tayyip Erdoğanı Görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.