Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:10
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada renkli iç çamaşırı görmek

Rüyada renkli iç çamaşırı görmek

Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm. Şu an çalıştığım işten memnun değilim yeni bir iş arayışındayım. Bu durumdayken dün gece şöyle bir rüya gördüm. Yorumlamanızı rica ediyorum.

Çalıştığım iş yerindeki yetkililerden biri elinde bir dosya tutuyor. Bana, bak diyor bu senin ile ilgili bilgilerin bulunduğu dosya. İçini açıp bana gösterdi. Bazı kağıtlar ve bana ait renkli kilotlar var. Bordo, eflatun gibi düz renkli, temiz, katlanıp dosyaya konmuş. Ben de gülüp geçiyorum ne şaşırıyorum ne de rahatsız oluyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada rus görmek

Tam da yeni bir işe girmek için arayışta olduğum bu dönemde rüyamın bir anlamı var mı?


Yorum: Rüyada renkli iç çamaşırı görmek

arifselim
Aleykum selam. Bu rüyan senin açıdan hayırlıdır. İşini iyi ve sağlam yaptığına alamet edilir. Karşı taraf için ise bir eksilik ve kayıp manasında tabir edilir. Yinede Allah’tan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Prens Görmek (imam nablusi)

Yorum: Rüyada renkli iç çamaşırı görmek

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm hocam. Rüyamda sevdiğim kişinin kulübe gibi bir evi var ben orada üstümü değiştirmişim iç çamaşırımı unutmuşum iç çamaşırım beyaz renkte ama üstümden çıkardığım için hafif kirliymiş.. sonra o kulübeye gidip sevdiğim kişiyi yanağından öpüyorum.. sonra ikimiz öpüşüyoruz dudağımda ruj var öpüşürken şimdiden teşekkür ederim.Allah razı olsun

Okudunuz mu?  Rüyada peygamber efendimiz evime geliyor

Yorum: Rüyada renkli iç çamaşırı görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Ailesine, eşine, sevdiğine bağlı ve onların isteklerini karşılayan biri olacağınıza, evlilik hazırlığına girerek biriyle yeni bir başlangıç gerçekleştirecek ve mutlu olacaksınız. Hakkıyla bilen Allahtır elbette.


rüyada renkli iç çamaşır görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada Peygamber efendimizle aynı mescitte namaz kılmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada renkli iç çamaşırı görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.