Anasayfa
18 Temmuz 2023, 23:40
missa2
Abone

İmkansız birine aşık olmak

İmkansız birine aşık olmak

Kayıtsız Üye
asiri imkansiz olan birine kendi icimde gercekten asik oldum onu gormemek için her yolu denedim ama kimsye bile itiraf edemedigim sekilde bir ask buyudu icimde neyse zamanla gecer dedm isten bile sirf ondan uzak kalmak için ciktim cunku evli biriydi ve kendime yakıştıramadım neyse dort aydir ciktim isten ne telefon ne de baska bir sekilde onla iletisim kurmadm ve kesinlikle gormedm bile hemen hemen hergun rüyamda onu görüyorum ona asiri bir ozlem duyuyorum en son bile rüyamda bana bakiyordu sadece buyuk bir hasretle ona bakıyordum o da bana neden benden uzaksin diye hesap soruyordu anlamadigim hiç bir şey yasamadim onla ama onu dusunmek bile yuzumde tebessum olusturuyor bu nedir anlayamadm bu dusuncelerden nasıl kurtulabilirim 😣😣😣

Okudunuz mu?  Boşanırken kadına hangi durumlarda mehir ödenmez ?

Yorum: İmkansız birine aşık olmak

arifselim
Bu gördüğün rüyalar tamamen bu konuda çok düşündüğün ve kafa yorduğun içindir. Bu yaptığın zaten olması gereken bir eylemdir ve haramdan uzak durmaya devam etmek zorundasın. Ama bunu kafandan silmek için kendini faydalı işlerle meşgul et ve Allah’a dua et. Sen samimi olursan bunu kalbinden Allah çıkaracaktır.

Okudunuz mu?  İftira ve Yalan

Yorum: İmkansız birine aşık olmak

Kayıtsız Üye
İmtihan aleminde normaldir.Sende hayirlisi için dua ediceksin ibadet yapacaksin.Aktiveteler yapacaksin kardesim.Normal bir sey sen sen ol birine şehvetle bakma ve kadinlardan uzak dur.Sadece evlenmek için 3.kisiyi yanina alarak az ve oz konusarak ve ailer konusarak bu isi hallederler evlenmek sarti olmasa sevgili gezmek haramdir her seyi zamana birak zikirlerle mesgul ol gerekirse hobilerle ilgilen unutursun.

Okudunuz mu?  Katater nedir açıklarmısınız?

Ey Resûlüm), Mümin erkeklere söyle, gözlerini haramdan beri alsınlar ve ırzlarını zinadan korusunlar. Bu kendileri için daha temizdir. Muhakkak ki Allah, onların bütün yaptıklarından haberdardır. Mü’min kadınlara da söyle, gözlerini haramdan sakınsınlar, ırzlarını korusunlar, ziynetlerini (süslerinin takılı olduğu boğaz, gerdan, baş, kol, bacak ve kol gibi yerlerini) göstermesinler. Ancak bunlardan görülmesi zaruri olan (yüz, el ve ayaklar) müstesnadır. Baş örtülerini yakalarının üstüne koysunlar. …" (Nur, 24/31)

Okudunuz mu?  Tenbellik üşengeçlik işi zamanında yapmamak sıkışınca yapmak

emeğinin karşılığını, Evli birine

Bu kategoride yer alan Vitir namazında kunut dualarını bilmeyen kimse ne okuyabilir ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İmkansız birine aşık olmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.