Anasayfa
8 Mayıs 2021, 12:22
missa2
Abone

Evde hayvan resimli perde bulundurmak

Evde hayvan resimli perde bulundurmak

Kayıtsız Üye
Selamun Aleyküm Mumsema evimizde alt tarafında -küçük şekilde- çizgi film karakteri hayvanların resmi olan perde bulundurmak caiz midir ?


Yorum: Evde hayvan resimli perde bulundurmak

İman gücü
Aleyküm selam.Eğer namaza durduğun yerdeyse ve o resim gözüne gözüküyor ise o resmin indirilmesi veya üstünün örtülmesi gerekir.Selametle.

Okudunuz mu?  Abdest alırken niyet etme

Yorum: Evde hayvan resimli perde bulundurmak

İhvancw
Mümkün mertebe eve Resimli yada figür çizilmiş ev eşyası almayın aldığınızda Namaz kılarken karşınızda olmasın,Evinde köpek olan ve Resim olan evlere melekler girmez.

Bu kategoride yer alan Melekler kiliseye girer mi? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Evde hayvan resimli perde bulundurmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.