Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:27
sizden8
Abone

Necaset yıkıntısı

Necaset yıkıntısı

magicksk
ocam necaset bulaşmış elimizi yikarken ister istemez üstümüze de su sıçrıyor.Bu sıçrantıların hükmü nedir? Lavabonun yaninda yerde kova vardi.Bu kovaya da ister istemez su sıçramış olabilir.Kova temizlenmeden bu şekilde kullanildi.içine bir miktar su konulup bezle temizlik yapildi.Bu bezle silinen yerler de necis mi olmustur?Ne yapmam gerekli?

Okudunuz mu?  PDF olarak internette dolaşan kitapları indirmek günahmıdır?

Yorum: Necaset yıkıntısı

arifselim
Bu konularda tahmin ile hareket edilmez. Bildiğin, gördüğün bir pislik bulaştı ise o temizlenir ve bu yeterlidir. Eğer bez iyice su ile yıkanırsa oda temiz olur o kadar.

Bu kategoride yer alan Neden bu kadar çok GAVS var? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Necaset yıkıntısı Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.