Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:37
missa5
Abone

Boşanma sürecinde okunacak dua

Boşanma sürecinde okunacak dua

Kayıtsız Üye
Merhabalar. Allah’ın selamı üzerinize olsun. Su an bosanma surecindeyim ve çok acı cekiyorum karsı tarafın umrunda bile degil. Ben siddete,kufure,hakarete ragmen defalarca evimden kovulmama ragmen yuvam yıkılsın istemedim. Ama o beni terk etti ve bosanmak istedigini soyledigi için dava actim. Simdi eşim hala evli olmamiza ragmen kendine sosyal medya hesaplari acıp baska kadınları takip ediyor,belki de muhabbet ediyor bilemiyorum😑 ve yuvami yikan kaynana ve gorumce😑 ne yapmaliyim bilemiyorum Allah rızası için yardim edin,nasil dua etmeliyim,Rabbime nasıl yonelmeliyim? Tabiki benimde hatalarim var ancak onlarin yaptiklarini hak edecek seyler yapmadim😑

Okudunuz mu?  Yüklü miktarda borç alıp inkar etmek, yalan söylemek ve yalancı şahitlik yapmak

Yorum: Boşanma sürecinde okunacak dua

arifselim
Aleykum selam. Herkesin kendisine göre çok farklı şartları ve sorunları mutlaka olabilir. En doğrusu aile büyüklerinin sözü geçen kimselerin aranıza girerek sorunlarınızı çözmeleri olur. Bunun dışında ise hacet namazı kılarak ardından dilediğin gibi dualar edebilirsin. Allah sıkıntılarınızı gidersin.

Okudunuz mu?  Çocuğuma koyabileceğim en güzel hanım sahabe isimleri

boşanmak için dua, bosanma suredinde okunacak dualar, boşanma sürecinde okunacak dua

Bu kategoride yer alan Faça izini kapatmak için dövme yaptırmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Boşanma sürecinde okunacak dua Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.