Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:07
missa02
Abone

Açık sevgilim var ayrılamıyorum da ne yapmalıyım?

Açık sevgilim var ayrılamıyorum da ne yapmalıyım?

Kayıtsız Üye
Selamun Aleyküm
İki sene önce şuanki sevgilimle tanıştım çok sevdim ve sevgili olduk o zamanlar bu kadar dikkat etmiyordum haram helal evleneceğim kadın evlatlarım falan diye ama daha sonradan iş ciddiye binince düşünmeye başladım. Hem sevgili olmanın haram olması hem açık olması sebebiyle ileride çocuklarımında onun gibi açık olması ihtimali yüzünden iki defa ayrıldım ondan ikisinde de gerçekten çok üzüldü bende dayanamayıp devam etmeye karar verdim. Benim muhafazakar bir ailem var bende muhafazakar biriyim sevdiğime eşim olacak kişiye göz dokunsun istemem bana özel olmalı eşim ama sevdiğim açık birisi dar pantolon falan giyiyor daha önce defalarca tartıştık bu konuda ama değişmiyor tesettüre ısındırmak istiyorum ama nasıl yaparım bilmiyorum. Hele birde bu ay lösemi teşhisi kondu ona suçluluk da hissediyorum çok üzdüm çünkü onu başına ne geldiyse benim payım da büyük ayrılamam da ondan çöker tamamen. Çok çaresizim ne yapmalıyım bir yardım edin tek çarem dua diyorum dua ediyorum Allah’tan ümit kesilmez ama lösemi hastası zaten bir sene sonra nolacağı bile belli değil ama ben yinede düzeltmek istiyorum açık olması sokaktaki pislik erkeklerin iğrenç düşünceleriyle ona baktığını düşünmek bile çok canımı sıkıyor. Bana diyor ki ben sokaktaki erkekler yüzünden giyinişimi değiştirmek zorunda mıyım bakmamayı öğrensinler diyor. Ne yapacağımı bilmiyorum lütfen bir akıl verin…

Okudunuz mu?  Kuranda duraklama harfleri nelerdir

Yorum: Açık sevgilim var ayrılamıyorum da ne yapmalıyım?

arifselim
Aleykum selam. Allah şifalar versin. Doğruyu biliyorsun ve olması gerekeni de zaten yazmışsın. Sizin sevgili olmanız birlikte olmanız bile caiz değildir. Eğer vicdan, merhamet ve doğruyu arıyorsan buna uymak zorundasın. İmkanının varsa hemen ilk fırsatta evlenmelisin yada bu ilişkiyi uzatmamalısın.

Okudunuz mu?  Kameri aylar ne demek ve hangileridir? o aylarda ilişki neden yasaklanmıştır ?

Yorum: Açık sevgilim var ayrılamıyorum da ne yapmalıyım?

Kayıtsız Üye
Amin sağolun fakat bu sefer onun sağlığı için endişeleniyorum sonuçta bu hastalıkla baş edebilmek için moral çok önemli.


ben açık giyiniyorum diye ayrıldık, sevgilimokulda acik gitiniyor

Bu kategoride yer alan İstibra nasıl yapılır? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Açık sevgilim var ayrılamıyorum da ne yapmalıyım? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.