Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:07
missa02
Abone

Sevgilim başkası ile sözlü

Sevgilim başkası ile sözlü

Kayıtsız Üye
Merhaba, sevgilimle 7 aydır beraberiz ve ben geçen gün onun sözlü olduğunu öğrendim. Üstelik 2 yıl önce sözlüsüyle, sözlüsünün baskisiyla bir kez zina etmiş. Bana onu hiç sevmediğini ailelerin zoruyla sözlü olduklarını sözlüsünün ailesiyle aralarinin bozuk olduğunu ve arada bir yolda karşılaşırlarsa görüştüklerini onu sevmediğini söyledi. Bana bunu anlattığında ayrılacağımı düşündüğü için ve beni çok sevdiğinden daha önce anlatamadığını eğer ben onu kabul edersem gerekirse ailesini karşısına alıp benimle evlenebilecegini söyledi. Beni çok sevdiğini biliyorum, görebiliyorum sevgisini, hissedebiliyorum. Bana bir akıl verin, bende onu çok seviyorum bu işin içinden nasıl çıkacağımı biliyorum. Bu bana Allah’ın bir sınavı mı böyle bir yükün altındayım bilmiyorum.

Okudunuz mu?  Peygamberimiz kaç yaşında peygamber olmuştur

Cevap: Sevgilim başkası ile sözlü

Şema
Taliplisi olan bir kıza göz dikmek büyük bir günahtır.
Sözlüsü vaz geçmeden asla bir daha ona bakmamalısın. Kız da sağlam bir ayak değil dikkat. Çünkü sözlü olan bir kız asla başkasıyla görüşmez, bu güzel ahlak sahibi olmadığını gösterir.

Okudunuz mu?  Evvabin namazında hangi dua okunur

Yorum: Sevgilim başkası ile sözlü

Hulk
Bence sözlerinden bir şey fark ettim.Kız tiyatrocu gibi geliyor zorlama ile zina olmamış bence biliyorum bende yeni atlattım banada söyleyemedi ama benim sezgilerimle birden fazla zina etmiş olmasıydı. Aman kardeşim dikkat et acele etme salla biraz tartışma esnasında dikkat et kendi kişiliği ortaya çıkacaktır.Benimseyip benimsemediğibelli olur zaten

Okudunuz mu?  Şafii mezhebinde etek altı traşı guslü bozar mı?

Yorum: Sevgilim başkası ile sözlü

Kayıtsız Üye
Ben kalbinin sesini dinlemeni oneriyorum içinden nasıl geciyorsa öyle davran o sana doğru yolu gosterecektir kimseyi önemseme…


Kep takmak

Bu kategoride yer alan Dinimizde okunmuş bir nesneyi taşımak caiz midir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Sevgilim başkası ile sözlü Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.