Anasayfa
8 Mayıs 2021, 12:20
missa3
Abone

Sivilceden çıkan irin gusül abdestine mani olur mu

Sivilceden çıkan irin gusül abdestine mani olur mu

Kayıtsız Üye
yüzümde çok sivilce var ve bazen bazılarının banyodayken gusül alırken sıcak suyun etkisiyle patladığını fark ediyorum ve irin çıkmış oluyor yani sivilcelerden çıkan irin gusül abdesti sırasında gusüle mani olurmu

Okudunuz mu?  Araması için yapılan duanın etkisi

Yorum: Sivilceden çıkan irin gusül abdestine mani olur mu

arifselim
Geçmiş olsun. Sivilcelerin patlaması veya bir şekilde herhangi bir yerinden irin akması guslünü bozmaz. Ancak bu durum namaz abdestini bozar buna dikkat etmelisin. Eğer gusül esnasında aktığını farkedersen daha sonra namaz abdestini yenilemen gerekir o kadar.

Okudunuz mu?  Necaset abdesti bozar mı?

sivilce abdest

Bu kategoride yer alan Sivilceden çıkan su ve abdest başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Sivilceden çıkan irin gusül abdestine mani olur mu Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.