Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:10
missa02
Abone

Eşime soğutma ayrılık büyüsü yapılmış

Eşime soğutma ayrılık büyüsü yapılmış

1994ufk
Selamun aleykum hocam esimle ayrilalim diye esime iki bana bit kere buyu yapmislar bozdurduk ama tekrar yapacaklar bos durmayacaklar dedi hoca ve simdi gene ayniyiz esimle anlasamiyoruz gece uyumasi zor oluyr sürekli huzursuzluk cekiyor bazen bilincini kaybediyor bana git yanimdan istemiyrum diyor buyunun etkisiyle annesini sayikliyor annesi geldimi rahatliyr sakinlesiyr dediklerini hatirlamiyr sürekli ailemi cevremi istemiyr sadece annesi babasini istiyr tek gidip geldigimiz onlar bazende duzeliyor bir skinti tokmus gibi evliligimizi yasiyoruz dediklerinide hatirlamiyr evin içinde biseyler goruyorum diyor korkuyr ailemden birindende asiri huzursuzluk duyuyor ne yapmaliyim lütfen bir yardımcı olun

Okudunuz mu?  Belinay İsminin Anlamı - İsimler Sözlüğü

Yorum: Eşime soğutma ayrılık büyüsü yapılmış

arifselim
Aleykum selam. Yaşanan sorunları büyüye mal etmek doğru değildir. Bu büyüyü bu hoca denilen şahıs nerden biliyormuş? Bir daha büyü yapılacağını da nasıl biliyor. Evde kuran okuyun ve 5 vakit namaz kılın. Sık sık felak ve nas surelerini de okumalısınız. Eğer ilim sahibi güvenilir ve para ile işler yapmayan biri varsa gidin danışın.

Okudunuz mu?  Kaçarak evlenen birine yardım etmek günah mı

kocama buyu yaptilar, eşime soğutma büyüsü yapılmış, köpek pisliği büyüsü ne için yapılır

Bu kategoride yer alan Verilen sözü yerine getirmemek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Eşime soğutma ayrılık büyüsü yapılmış Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.