Anasayfa
30 Ağustos 2022, 21:19
sizden91
Abone

Güçlü irade nasıl kazanılır

Güçlü irade nasıl kazanılır

Ilimtalebesi
Selamun aleykum hocam ben iradeli olmak istiyorum jbadetlerimi yapmak ve takvanin en üst seviyesini yaşamak istiyorum ancak yaptığım birkaç gunahtan vazgecemiyorum ya Allah rızası için yardım edin kardeşim bir şey deyin ben ne yapabilirim hiç günahım olmasın istiyorum, 2.sorumda şu, ben çok düşünüyorum sürekli düşünüyorum çok hayalperestim resmen hayal aleminde yaşıyorum ve bu dusuncelerim yuzunden de aslında gunah isliyorum ya size yalvaririm bana bir şey deyin çok zor durumdayım Allah razı olsun :(:(:(:(:(:(

Okudunuz mu?  Gusül abdesti alırken ayağı yıkamayı ve Kelime-i Şehadet getirmeyi unutmak.

Yorum: Güçlü irade nasıl kazanılır

arifselim
Aleykum selam. Günahsız bir kul yoktur ancak peygamberler masumdurlar. Hayatımız sürekli bir mücadeledir. Sen tedbirini al, tövbeni et ve çok dua et. Allah tövbe edeni bağışlar ve onu tertemiz yapar. İnsanın aklına düşünceler gelebilir. Eğer çok fazla oluyorsa gelmemesi için zorlama, bırak gelsin. Kendini faydalı şeylerle meşgul ederek bundan kurtarabilirsin. Örneğin kuranı kerim ve faydalı kitaplar okuyabilirsin.

Bu kategoride yer alan Yerde para buldum ne yapmalıyım? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Güçlü irade nasıl kazanılır Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.