Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:34
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada ay tutulması görmek

Rüyada ay tutulması görmek

Kayıtsız Üye
Rüyamda yağmur yağıyordu daha sonra gökyüzünde ay gördüm ve tutuluyordu kuzenim yanımdaydı ona ay tutuluyor dedim o da hayır güneş tutulması dedi. Sonra izledim tutulmayı. Ne manaya gelir teşekkürler.


Yorum: Rüyada ay tutulması görmek

arifselim
Rüyada yağmurun yağması hayırlı olsa da ayın veya güneşin tutulması insanın önüne çıkacak olan zorluklara alamet eder. Bazende yöneticilerden birisinin vefatının işitileceğine yorumlanmıştır. Yinede daima Allah’u tealadan hayırlısını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Azarlama (imam nablusi)

Rüyada ay tutulması ve deprem görmek

Kayıtsız Üye
Selamunaleykum. Rüyamda hiç tanımadığım bir mekan ve hiç tanımadığım insanlar vardı. Evin penceresinden dışarıya bakıyorum ve karanlık gökyüzünde devasa boyutlarda 2 tane dolunay görüyorum. Bu aylar birden birbirine yaklaşıp uzaklaşıyorlar. Ay tutulması gibi bir şey oluyor. Ve bu olay 2 3 kez tekrarlıyor. Daha sonra aniden bu dolunay sebebiyle deprem olmaya başlıyor. Ben de hiç tanımadığım bir bebeği korumak için deprem pozisyonuyla altıma alıyorum. Ve ayetel kursi okumaya başlayınca rüya bitiyor. Yorumlarsanız sevinirim.

Okudunuz mu?  Rüyada Ahtapot Görmek (imam nablusi)

Yorum: Rüyada ay tutulması görmek

arifselim
Aleykum selam. Dolunay görmek iyi ise de bu durumda deprem olması rüya sahibinin çevresindeki bir kişinin üzüleceği ve zarar göreceği bir şey yaşaması anlamında tabir edilir. Allah’tan hayırlısını dilemek en güzelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Ak saç Görmek (imam nablusi)

rüyada ay tutulması, rüyada hızlı ay tutulması görmek

Bu kategoride yer alan Ayrıldığın kişi için istihare rüyası başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada ay tutulması görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.