Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:17
missa06
Abone

Oh my god demek

Oh my god demek

Kayıtsız Üye
Oh my god demek günahmıdır? Yani müslüman olmayanlarda diyor bunu. Günahmıdır?


Yorum: Oh my god demek

arifselim
God kelimesinin dilimize çevirisi tanrı anlamındadır. Bunun ingilizce veya türkçe olması arasında bir fark yoktur. Ancak tanrı ilah anlamına gelir. Asıl olarak haram bir kelime değildir ama müslümanların genellikle kullanmadığı ve kullanmayı sevmediği bir kelimedir.

Okudunuz mu?  Zaman israfı nasıl olur

Yorum: Oh my god demek

Kayıtsız Üye
oh my god dediği için tövbe eden kişi doğru bir şey yapmış oluyor değilmi? Yani bunda bir yanlışlık yok değilmi? Yani deseki bir daha oh my god demicem bu günahı birdaha işlemicem bu günahtan yüz çevirdim tövbe ediyorum dese bunda bir yanlışlık yok değilmi? Cevap için teşekkür ederim bu arada

Bu kategoride yer alan Çok boş bir hayat yaşıyorum başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Oh my god demek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.