Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:10
missa02
Abone

Cami imamına uymak istemiyorum

Cami imamına uymak istemiyorum

Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm ben camide namaz kılmak istiyorum. Hatta cemaat ile namaz kılmak istiyorum lakin cemaat içerisindeler saflar içerisindeler imama uymak istemiyorum namazımı emanet etmek istemiyorum buna rağmen cemaat ile kaldığım için aynı sevabı alırmıyim buna cuma namazları içinde imama uymamak cemaat içerisinde olmama rağmen sorun olurmu bu konu hakkındaki hadisleri söylemişsiniz

Okudunuz mu?  Birlik, Beraberlik, Tesanüdle İlgili Hadisler

Yorum: Cami imamına uymak istemiyorum

mumsema
İmam uymadığı halde uymuş gibi namaz kılanların namazı batıldır/geçersizdir.
Bir imamın açıkça küfür olan bir sözü duyulmadığı sürece günah görülse bile ona uyulmalıdır.


Yorum: Cami imamına uymak istemiyorum

Kayıtsız Üye
Ap açık ayet gizlediğini insanları devletin isteği ile ayetlerden bahsetmediğini görüyorum ap açık insanlara hidayete ersin diye doğru yola ulaşsın diye indirilen kitapdaki devletin isteği ile bazı ayetler devletin işine gelmiyor diye gizlerlerse buna rağmen arkalarında namaz kılınırmı Allah razı olsun

Okudunuz mu?  Önden yellenmek abdestti bozarmı

Yorum: Cami imamına uymak istemiyorum

Kayıtsız Üye
Neden durmuyorsun anlamadım devlet memuru diye kâfir mı görüyorsun imamı senin için demiyorum insanlara kâfir demeye iyice alıştı bu millet vahhabiler yüzünden sende bunların kafasındaysan böyle ismi Ebu ile başlayan YouTube a video atan şahıslara dikkat ederek izlemeni tavsiye ederim.Bu adamlar Osmanlı yada isyan etmiş zamanında .Osmanlı şeriatla yönetiliyordu.Türkiyeye şeriat gelir inşALLAH gelince birşeyini bulup yine tekfir ederler diye düşünüyorum. Maksat İngiliz ajanlığı devam etsin.

Okudunuz mu?  Hz mehdi gerçeği nedir? Hz. Mehdi ile ilgili hadisler açıklar mısınız?

Kayıtsız Üye
Bakara suresi 159. Ayet – Bakara suresi 174. Ayet – Ali İmran 77. Ayet bu üç ayetten dolayı içimde bir sıkıntı var imamların arkasında namaz kılmak istemiyorum daha doğrusu imamlara namazımı emanet etmek istemiyorum çünkü bu imamlar devlete bağlı imamlar ap açık kafir olan bir insanı ve ben ateistim müslüman değilim beni müslüman olarak gömmeyin diyen bir adamın vasiyetini bilmelerine rağmen devlet istedi diye müslüman olarak gömen imamlar ki devlete ap açık bağlılar devlet ne istese yapıyorlar ve devlete aykırı gelen ayetleri ap açık gizliyorlar böyle bağımlı olan insanlara namazı emanet etmek ne kadar doğrudur ayriyeten imamlara kafirdir demiyorum osmanlı devletide her ne kadar şeriat ile yönetilen devlet olsada bazen kuranı kerimdeki ayeti hükmünü devletten kaldırıp yerine batıl bir kanun çıkardığıda olmuştur herkez dört dörtlük değildir yanlışı olanın yanlışını söylemek müslümanım görevidir zaten Allah hidayet versin hepimize amin.

Bu kategoride yer alan Misket (Bilye) çocuk oyunlarının dini hükmü nedir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Cami imamına uymak istemiyorum Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.