Anasayfa
8 Mayıs 2021, 3:46
kadin
Yönetici

Adet bittikten sonra kahverengi akıntı varsa oruç tutabilir miyim

Adet bittikten sonra kahverengi akıntı varsa oruç tutabilir miyim

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm. Benim adet günüm bittikten on gün sonra kahverengi akıntı gelmeye başladı az az ve iki gündür var yarında oruç tutulacak ne yapacağımı bilemiyorum yani normalde günüm olmadığı için adet değil biliyorum hem kırmızıda değil kahverengi bu durumda namaz kılabilir oruç tutabilir miyim ?

Okudunuz mu?  Hanifi Mezhebine Göre Adetliyken Tırnak Kesip Vücüt Temizlemek Harammıdır

Yorum: Adet bittikten sonra kahverengi akıntı varsa oruç tutabilir miyim

mumsema
Bu gelen hastalık kanıdır orucunuzu tutmaya devam ediniz. Adet günleri gelene kadar gelen ara kanamalara aldırmayınız

Bu kategoride yer alan Cünüpken veya hayızlı iken tırnakları ve tüyleri kesmek caiz midir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Adet bittikten sonra kahverengi akıntı varsa oruç tutabilir miyim Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.