Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:16
missa03
Abone

Anneyi diğer kardeş için uyarmak gıybet mi

Anneyi diğer kardeş için uyarmak gıybet mi

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm anneyi maddi açıdan hiçbir hakkı yokken emekli parasından almaya çalışan kardes için anneyi uyarmak gunahmi bu konuda anneyle konuşup kardeş hakkında konuştuklarımız gıybet girermi bu konuşmalarından annemi uyarmak istemeden dolayı açıkça uyarmak ve annemi üzmüş olmadan dolayı günahkar olurmuyum.

Okudunuz mu?  Sıra beklerken başkasının önüne geçmek kul hakkımıdır?

Yorum: Anneyi diğer kardeş için uyarmak gıybet mi

mumsema
Günah olan kardeşinizi önce bu konuda uyarmamaktır. Kardeşinizi uyardığınız halde annenizden para çalıyorsa o zaman annenize haber vermeniz günah değildir.

Bu kategoride yer alan Oyuncak ve namaz başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Anneyi diğer kardeş için uyarmak gıybet mi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.