Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:02
sizden92
Abone

Namazda dünyevi bir mesele yüzünden heyecanlanmak zararlı mı?

Namazda dünyevi bir mesele yüzünden heyecanlanmak zararlı mı?

Ahmet61
Namazda bazen ani bir gürültü geliyor kalbim küt küt atıyor bazen bağırıp beni çağırıyorlar bazen kapıyı çalıyorlar heyecanlanıyorum, bazen dışarıda namazda sataşıyorlar. Namazı bozmuyirum ama odaklanamıyorum. Bunların hangileri namaza zarar verir kaza gerektirir mi?

Okudunuz mu?  Oruçluyken isteyerek meni getirmek ilişkiye girmeden meni gelmesi

Yorum: Namazda dünyevi bir mesele yüzünden heyecanlanmak zararlı mı?

arifselim
Bu anlattıkların namazı bozmaz. Sen elinden geldikçe namazlarını sakin ve huzurlu kılabilecek ortamlarda kılmaya özen göster. Bu anlattıkların insani durumlardır ve namazını bozmaz.

Bu kategoride yer alan Boşamada şart olsun lafzı başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Namazda dünyevi bir mesele yüzünden heyecanlanmak zararlı mı? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.