Anasayfa
21 Ağustos 2021, 4:33
Gusul
Yönetici

Video İzledikten Sonra İdrarla Birlikte Gelen Şehvetsiz Sıvı Guslü Gerektirir Mi?

Video İzledikten Sonra İdrarla Birlikte Gelen Şehvetsiz Sıvı Guslü Gerektirir Mi?

islamgenci
Bazı terbiyesiz videolar izledikten sonra çamaşırımı kontrol ettim ıslaklık yoktu. Hemen sonra idrarımı yaptım idrarla birlikte çok miktarda yapışkan şeffaf gibi sıvı geldi. Biraz yoğundu ama herhangi bir hareketlilik ve şehvetle gelmedi. Bu guslü gerektirir mi?
-Erkeğim.

Okudunuz mu?  Gece gusül abdesti aldım sabah gözümde çapak vardı ,gusüle engel mi?

Yorum: Video İzledikten Sonra İdrarla Birlikte Gelen Şehvetsiz Sıvı Guslü Gerektirir Mi?

mum
Terbiyesiz videoları şu mubarek ayda izlemeyin nefsinize hakim olun, sizi Allah teala görüyor ve melekler şahitlik ediyor.
————
Bu çıkan sıvı mezidir. Gusül gerekmez.


Yorum: Video İzledikten Sonra İdrarla Birlikte Gelen Şehvetsiz Sıvı Guslü Gerektirir Mi?

Acizanekul
O videolari izlemek haramdir hicbir akinti gelmese de yine haramdir goz zinasidir, gozlerimiz baktiklari seylerin hesabını ahirette verecek , ramazanda haramlığı artar ,ramazana hurmetsizlik yapıyorsunuz tovbe edip Allah’tan af dileyin , bir daha yapmayin insAllah

Bu kategoride yer alan Kurumuş meniye basmak yada dokunmak namaz abdesti bozar mı başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Video İzledikten Sonra İdrarla Birlikte Gelen Şehvetsiz Sıvı Guslü Gerektirir Mi? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.