Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:55
sizden93
Abone

Remil nedir? Hz. Ali remilci miydi?

Remil nedir? Hz. Ali remilci miydi?

r12
Okuduğum bir kitapta hz.Ali r.a. remilcilerin piridir diye bir ifade geçiyor.bunun doğruluğu nedir?


Yorum: Hz. Ali remilci miydi?

mumsema
Kardeş okuduğun kitabın adı ve konusu nedir?

Remil nedir kısaca

Kum üzerine çizgiler çizerek bakılan bir fal çeşidi, kum falıdır. Bu dinimizce caiz değildir ve Hz Ali asla bu işle uğraşmamıştır bu onun adına iftiradır

Okudunuz mu?  Anne Babadan helallik istemek gerekir mi

Yorum: Remil nedir? Hz. Ali remilci miydi?

r12
Kitabın ismi: uluğ bey.Astronomi ve astroloji ile ilgili bir kitap.

"Pirleri yine Hazreti Ali’dir ki ünlü remilcidir.bu bilgi pek eskidir.bu tarikin piri Hazreti Danyal idi ki Cibril Aleyhisselam’dan öğrenip remil ile mucizesini göstermiştir."

Bu kategoride yer alan Allah Neden Kur'an'da Ben Yerine Biz Diyor? Kuranda Allaha "O" denmesi neden? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Remil nedir? Hz. Ali remilci miydi? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.