Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:26
sizden2
Abone

Biri bana sataştığı zaman ne yapmalıyım?

Biri bana sataştığı zaman ne yapmalıyım?

Ygbbhukbg
Selamun aleykum ben diyorum ki gunah islemeyeyim gunahtan uzak durayim ama evde abim veya kiz kardesim bazen canimi çok sıkıyorlar ben de dayanamayip gunaha sokuyorum kendimi kiz kardesim saygisiz birisi ve bana abi saygisi gostermiyor bu çok zoruma gidiyor ve bana hakaret veya laf atinca bazen dovuyorum bazen de ben hakaret ediyorum boyle durumlarda ne yapayim ? mesela birisi benim canimı sıksa bana satassa susup durmalimiyim ona tepkisiz mi kalmaliyim yoksa ne yapmalıyım?

Okudunuz mu?  Cenabet Gezmek..! [Yaşadıklarım]

Yorum: Biri bana sataştığı zaman ne yapmalıyım?

arifselim
Aleykum selam. Sen abi olarak ona örnek olmalı ve dövmek yerine doğruyu göstererek nasihat etmelisin. Sana sataşan kimseden mümkün olduğunca uzak dur veya hemen o yeri terkederek başka tarafa geç. Daima ahlakın güzel olsun ve sabırlı olmayı asla bırakma.

Bu kategoride yer alan "Selamun Aleykum" de Allah kelimesi nerede geçiyor? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Biri bana sataştığı zaman ne yapmalıyım? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.