Anasayfa
11 Ağustos 2023, 2:35
sizden5
Abone

Özelden nasıl soru sorabilirim?

Özelden nasıl soru sorabilirim?

Mazim çöplük
Aklımda küfür vesvesesiyle ilgili bir soru var cevabını bulamadım bu sayfada da sormak yasakmış. Mail yoluyla sorabilir miyim? Evetse hangi adrese sorabilirim?


Yorum: Özelden nasıl soru sorabilirim?

ACİLSERVİS
Özel olarak kimseden soru almıyoruz ve cevaplamıyoruz. Ayrıca vesvese konularını da istemiyoruz. Forumda yeteri kadar konu var isteyen okur faydalanır.

Okudunuz mu?  Doğum günü kutlamak ve gelinlik giymek caiz midir?

Yorum: Özelden nasıl soru sorabilirim?

Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm hocam size bir sorum olacaktı annemin üvey kızıyla annemin üvey kardeşi severek evlendiler dinen caiz midir çok merak ediyoruz İyi akşamlar


Yorum: Özelden nasıl soru sorabilirim?

mum
Annenizin üvey kızı, kocasının başka kadından kızı mıdır?
Evet ise evlilik caizdir.

Bu kategoride yer alan Ömrü boyunca hiç namaz kılmayan insanlar cennete girebilir mi?Yani namaz hiç kılmadan ölenler başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Özelden nasıl soru sorabilirim? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.