Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:15
missa03
Abone

Nişanlım sebep yokken ayrıldı ve sonra teyzesi iftira attı

Nişanlım sebep yokken ayrıldı ve sonra teyzesi iftira attı

Kayıtsız Üye
Merhabalar uzaktan akrabamla nisanlandik hayatimda hiç gormemistim o beni gorup begenmis ben ona abi demistim sonra bende öksüz cocuklari var diye kabul ettim bana bir suru seyler vadetti 5 ay telefonda konustuk sonra ailelerle buluşup nişan yapıldı sonra onlar evlerine döndü ve hiç bir sebeb yokken ayrıldı ve sonra teyzesi bana nisanlimin annesinin oglunu eğlendirmek için mutlu olsun diye böyle bir şey yaptığını söyledi ben aylarca ağladım hep ah ettim çünkü amaçları beni akrabalarin içinde küçük düşürmekmis bunun vebalini nasıl ödeyecekler hiç mi Allah’tan korkmuyorlar

Okudunuz mu?  İbadet etmeyi bıraktım

Yorum: Nişanlım sebep yokken ayrıldı ve sonra teyzesi iftira attı

arifselim
Merhabalar. Allah hiç kimsenin hakkını kimsede koymaz. Eğer seni kandırmış ve seninle eğlenmişlerse elbette bu bir kul hakkı olur ve günah işlemiş olurlar.

Bu kategoride yer alan Sinirli iken ALLAHA VE KİTABA küfür edeler bagışlanmaları için ne yapmalılar başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Nişanlım sebep yokken ayrıldı ve sonra teyzesi iftira attı Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.